yed300250
הכי מטוקבקות
    שאטרסטוק
    ממון • 05.09.2018
    שובר להחלפה
    תווי הקנייה שקיבלתם בפסח 2016 עוד צוברים אבק בארנק? סטארט–אפ ישראלי חדש יציע לכם להחליף אותם בשוברים ל"אסוס" או ל"אמזון" • עמלת המרה: עד 30% מערך התו
    מאת איריס ליפשיץ־קליגר

    ראש השנה אוטוטו כאן, אבל תווי השי שקיבלנו בפסח עדיין בארנק. מי שאף פעם לא מוצא את עצמו בחנויות הישראליות כנראה ישמח להכיר את הסטארט־אפ הישראלי swigi.co, שמציע להחליף את התווים שלכם לתווים של החנויות המקוונות "אסוס" ו"אמזון".

     

    האתר הושק בגרסת פיילוט לפני מספר שבועות, וגרסה מלאה צפויה לעלות עד סוף אוקטובר. בנוסף, החברה מתכננת לפעול גם בארצות־הברית ובבריטניה. מי שעומד מאחורי המיזם הוא היזם הסדרתי משה רדמן, מבעלי קבוצת iGroup. לדבריו, "יש מגמה בינלאומית של נהירה ל־online. שוק הגיפט קארדס הישראלי מאוד מוטה חנויות ומפספס לגמרי את הפוטנציאל העצום בשוק האי־קומרס".

     

    תן לי אסוס ב־200 שקל

    המערכת מאפשרת למשתמש למכור שוברים או כרטיסי מתנה תוך שניות ולקבל בתמורה שובר אחר, על פי בחירתו, וזאת מבלי שהוא ייאלץ להמתין שמישהו ירצה לרכוש את השובר שלו ומבלי שהוא בכלל יידרש לתקשר עם משתמשים אחרים.

     

    כמה זה יעלה לכם? מהחברה נמסר כי המערכת מחשבת את ההיצע והביקוש בזמן אמת ומתמחרת עבור המחליף את עלות ההחלפה, כשהעמלה נעה בין 5% ל־30%. בדיקה באתר מעלה שעל מרבית השוברים תשלמו 15% עמלה. כשביקשנו להמיר תו "דרים קארד" בערך של 1,000 שקל לכרטיס מתנה ב"אסוס", לאחר הורדת 15% נקבל 850 שקל בלבד. אם תרצו להיפטר מגיפט־קארד של "דה צ'ילדרנס פלייס" זה כבר יעלה לכם בעמלה של 22%.

     

    במסגרת השקת האתר פורסם שאלון העדפות שבו השתתפו עד כה כ־15 אלף צרכנים. המשתתפים התבקשו לציין מאילו שוברים הם הכי רוצים "להיפטר", ואילו שוברים היו שמחים לקבל. תו הזהב נבחר כשובר שהצרכנים הכי מעדיפים להיפטר ממנו, אך הוא גם בין התווים הנפוצים בארץ. אחריו ברשימה: עזריאלי גיפט־קארד, שוברים למסעדות, תווים של המשביר לצרכן ושוברים לספא.

     

    השוברים המבוקשים

    אז במקום אותם שוברים שפחות מלהיבים את המשיבים לסקר נמצא שהם הכי היו שמחים לקבל גיפט קארד לאתר הביגוד המקוון והאהוב "אסוס". אחריו ענקית הקמעונאות "אמזון", האתר מבית קבוצת פוקס "טרמינל X", ורשת הביגוד H&M. לאור הביקוש לשוברים של אתר טרמינל איקס, אם תרצו להחליף גיפט־קארד כזה, העמלה תעמוד על 5% בלבד.

     

    השוברים המוחלפים ביותר

    1. תו הזהב

    2. עזריאלי גיפט קארד

    3. שוברי מסעדות

    4. שוברי המשביר לצרכן

    5. שוברי ספא

     

    * לפי נתוני 15,000 משתמשים באתר swigi.co

     

     


    פרסום ראשון: 05.09.18 , 19:53
    yed660100