העלוקה: מי אוהב את אנה?
אנה ארונוב גילתה שלפעמים כדאי לספור עד עשר לפני שמעלים תמונה לאינסטגרם. אתמול בבוקר היא רצתה לשתף את העוקבים שלה שהיא סיימה ריצה של 12 קילומטר. רק שבזמן שחייכה למצלמה היא לא שמה לב שעל הספה מאחוריה שוכב לו בחור בלי חולצה. לפני שהספקנו לשאול מי המאושר, ארונוב הבינה שהיא חשפה יותר ממה שהתכוונה והעלתה סטורי חדש, הפעם ללא הבחור המסקרן.
אחרי שעברו מסע מרגש שבסופו הפכו להורים באמצעות הליך פונדקאות ארוך ויקר בארצות־הברית, הראל סקעת ובן זוגו עידן רול החליטו לתרום מניסיונם ולשתף את כולנו בתהליך שעברו. בסוף החודש יעלו השניים על במה, יספרו את הסיפור האישי שלהם ויתנו עצות וטיפים.
יום שלישי השבוע, הדרום בוער. אזעקת צבע אדום תפסה את השחקנית ההריונית לוסי דובינצ'יק באשקלון, בדיוק בעיצומו של טיפול פנים שעברה אצל הקוסמטיקאית שלה, תהילה מגידיש. השתיים נכנסו למקלט, המתינו עד שאפשר היה לצאת ואז המשיכו את הטיפול.
אינסטהסלבס: שיר אלמליח מבלה בפריז ולא שוכחת לקפוץ לבקר ביורו דיסני.
המיליארדר טדי שגיא יחגוג הערב יום הולדת 47 עם בת הזוג יעל ניזרי ועם כל חבריו האלפיונים באולם האירועים "בן אביגדור" בתל־אביב. באמנותי: הופעה של עדן בן זקן, ואולי גם החבר הטוב של שגיא, עומר אדם, יגיח לבמה.
הסטנדאפיסט ישראל קטורזה ואשתו סורלה עוברים דירה. השניים יארזו בימים הקרובים את תכולת דירתם בצפון תל־אביב ויעברו עם שבעת ילדיהם לבית פרטי וגדול בשכונת אפקה.
מסיבת סיום הצילומים של הסדרה "מטומטמת" נערכו ביום שלישי האחרון בתל־אביב עם כל הקאסט שכלל את היוצרת והכוכבת הראשית בת־חן סבג ובת זוגה אורנה בנאי, שהגיחה העונה באחד התפקידים | צילום: רפי דלויה
עינת שרוף לא נבהלת מהשריפות בלוס־אנג'לס. לשבוע הבא נקבעה לה הופעה בפני הקהילה הישראלית בעיר, והיא לא מתכוונת לבטל. ואגב, בגלל ההופעה היא תיאלץ להבריז מפרמיירות של שתי סדרות בהשתתפותה, "כפולים" ו"אובוי".
אם הסתובבתם בתל־אביב וראיתם את השחקן־קומיקאי אבי דנגור עם מסכה לפנים, אז אנחנו כאן כדי להסביר שלא מדובר בהכנות מוקדמות לפורים אלא בצילומי קליפ פארודי לסדרת הפשע הספרדית המדוברת "בית הנייר". מהיום תוכלו לצפות בקליפ באתר פרוגי.
סמסו מזל טוב ליואב צפיר שחגג אתמול יום הולדת 50, ולליטל שוורץ שחוגגת היום 42.

