אידי ישראלוביץ, השף ממסעדת אידי דגים באשדוד, עונה על שאלון הטיסה שלנו
* מאיפה חזרת לאחרונה? מטיול קולינרי בפריז. הייתי בפתיחה של מסעדה כשרה, תיקון עולם, ברובע ה־12, השייכת לבן של חבר.
* מה אתה תמיד אורז לטיול? טלפון ספייר, מצבר, מטען, ומשקפיים שלא זז בלעדיהם.
* לאן תמיד חלמת להגיע? לקוטב הצפוני.
* מה המלון המועדף עליך בעולם? פארק הייט, בסיאול, קוריאה. יש בו הכל והוא נמצא על גבעה שצופה על נוף פסטורלי. מלון מפואר עם מינימרקט ומועדון לילה ומסעדות, וכל מה שבנאדם חולם יכול לקבל שם.
* איזו מסעדה מועדפת עליך? מריוס וג'נט (Marius and janette) בפריז, מסעדה צרפתית אורגינלית. אין על האנטריקוט שלהם והאספרגוס הלבן.
* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? מתחיל עם אספרסו קצר אחד ואם זה טוב ממשיך לארוך.
* איזה אוכל מהארץ חסר לך כשאתה בחו"ל? כלום לא חסר לי.
* מצלם תמונות ומעלה לרשת? מנות, מוזיקאים, סתם אנשים ברחוב, קבצנים, מראה חיים.
* הקנייה הכי טובה? מוקסינים באיטליה.
* הקנייה הכי גרועה? מוקסינים בסלוניקי שהתפרקו אחרי חודש.
* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? מתנתק, לא מתגעגע.
* המה היעד הבא? מרוקו, בחודש הבא.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד יועז הנדל, איש מדהים.

