בינג' בקולנוע: גלובוס מקס הופכת להוט סינמה
החברה גם תקרין על המסך הגדול חלק מהסדרות שלה בטלוויזיה • מנויי הוט יזכו להטבות
גלובוס מקס אאוט, הוט סינמה אין. מאמצע 2019 ימותגו מתחמי הקולנוע של גלובוס מקס כהוט סינמה, בעקבות הסכם שחתמה מפעילת הרשת, אלקו מדיה ואינטרטיינמנט, עם קבוצת הוט. כך נודע ל"ממון".
אלקו עוסקת בהקמה, בניהול ובתפעול של בתי קולנוע, והיא מפעילה 11 מתחמי קולנוע פעילים בישראל. מתחמי הרשת יעברו שינוי חזותי ומותגי כולל, החל מהחלפת הלוגו, דרך עיצוב אתר הרשת והאפליקציה שלה, וכלה בעיצוב האולמות וכוסות השתייה והפופקורן במזנונים.
הוט תעביר להקרנות על מסך גדול במתחמי הקולנוע גם חלק מהסדרות המשודרות בשירות הטלוויזיה שלה, כולל הקרנות בינג'. שתי החברות מתכננות גם הפקה והפצה משותפת של תכנים ושיתופי פעולה אחרים.
מבחינת קבוצת הוט, המהלך אמור לחזק את המותג שלה ואת נאמנות הלקוחות, ולקשר אותו עם עולמות המדיה הבידורית. הקבוצה מתכוונת גם לספק במתחמי הקולנוע הטבות ייחודיות ובלעדיות למנוייה, למשל כרטיסים מוזלים לסרטים ולהקרנות מיוחדות, תפריט מוזל במזנונים ופעילויות אחרות. כיום פועלים שישה ממתחמי הקולנוע של תיאטראות ישראל במיתוג ״יס פלאנט״.
אלקו רכשה את הרשת לפני כשנה ב־144 מיליון שקל, לאחר שנכנסה להקפאת הליכים. מבחינתה, העסקה עשויה להכניס דם חדש למתחמים, עם פוטנציאל רווח. מהוט ומאלקו נמסר כי "פעילות הקולנוע סינרגטית ומשלימה לשירותי הוט, ותומכת ביעדי אלקו להעמיק את החוויה הקולנועית ולספק ערך מוסף ללקוחותיה".

