שתף קטע נבחר

שניפגש בקפולסקי

לא תאמינו מי חוזרת. תתחילו לספור קלוריות

פעם, כשהיינו צעירים ולא היו קלוריות בעולם (היו, כמובן, אבל לא ספרנו אותן), כולם ישבו בקפולסקי. היום, רשת הקונדיטוריות הוותיקה נפתחת מחדש, ומבטיחה להחזיר אותנו לימי הסברינה והיער השחור, אבל גם להתאים את ההיצע לחך שהשתדרג. הסניף הראשון של הרשת המיתולוגית והמחודשת ייפתח היום ברמת־השרון, ובהמשך סניפים נוספים ברחבי הארץ. הקונדיטוריה, שהוקמה בשנת 1934 בליטא על ידי בני משפחת קפולסקי, עשתה עלייה בשנות ה־ 50 לרחוב אלנבי בתל־אביב. ב־2001 מנתה הרשת חמישים סניפים, חלקם בזיכיונות. לפני כשלוש שנים נרכשה הקונדיטוריה הגדולה של קפולסקי, כולל הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני, על ידי הקונדיטור לירון אנגל, דור שלישי למשפחת אופים. מאז לוקטו עשרות מתכוני הרשת המקורית ונבדקו, כדי להתאימם לימינו, עתירי תוכניות האוכל. בין העוגות האהובות שיהיה אפשר לזלול בהנאה בקפולסקי: סברינה וטורט היער השחור, מחווה לעבר, ועוד כ־ 200 עוגות שמרים ועוגות בחושות, עוגיות מקרון, קישים ופחזניות.

פורסם לראשונה 09.12.18, 20:00

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים