לביבות דלורית, בטטה וג'ינג'ר

מתכון טבעוני!

מה צריך?

 

• 1 בטטה גדולה אפויה בקליפתה

 

• 500 גרם דלורית קלופה וחתוכה לקוביות של 2 ס"מ, אפויה במעט שמן זית,

 

מלח ופלפל

 

• 1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

 

• 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

 

• כפית וחצי ג'ינג'ר קצוץ דק

 

• 1/4 כוס קמח חומוס

 

• 150 גרם טופו טחון

 

• 1 כפית שטוחה מלח

 

• 4 כפות שמן זית

 

מה עושים?

 

1. מחממים תנור ל־200 מעלות. שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

 

2. מגלגלים כעשר לביבות ומניחים אותן במרחק זו מזו בתבנית שטוחה ומשומנת. מורחים עליהן מעט שמן זית ואופים כרבע שעה, עד להזהבה.

 

(באדיבות המעדנייה, שוק צפון)

 

ערכים תזונתיים למתכון, באדיבות הדיאטנית ד"ר רלי אבל משירותי בריאות כללית: 1,157 קלוריות, 22.4 גרם חלבון, 65.4 גרם שומן, 120.4 גרם פחמימות ו־4.3 גרם סיבים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים