שתף קטע נבחר
 

העלוקה: הסולחה של תאלין ואביה

זה היה איחוד משפחתי מרגש: בזמן שעוד משימה יצאה לדרך בצילומי העונה החדשה של "הגולסטאריות", זכתה תאלין אבו חנא למפגש עם אביה ענן, שהחרים אותה מאז שעברה ניתוח לשינוי מין לפני יותר מארבע שנים. הדוגמנית בת ה־24 מנצרת, שרק לאחרונה סיפרה בכאב בתוכנית "סלבריישן" על הניתוק מאביה, אמרה אתמול: "אני עדיין לא מעכלת. מתרגשת ושמחה כל כך שזה קרה. אני בשוק שהוא הסכים להכיר בי מול כל המדינה כבת שלו ולדבר אליי בלשון נקבה. אני בעננים"

 

בצל פרשת הסמים יש גם חדשות טובות בגזרת יובל המבולבל. הכוכב, יובל שם־טוב בתעודת הזהות, ואשתו מיכל הביאו לעולם תינוקת קטנה והפכו להורים לשבעה ילדים. 

 

בלי שהרגשתם אמיליה, הבת של נינט טייב ויוסי מזרחי, הגיעה לגיל ארבע. ההורים שלה, שממשיכים את הביקור בארץ אחרי שהסתיימו הופעות חנוכה, אירגנו לה חגיגה שמחה בגלידריה בשדרות רוטשילד בתל־אביב. בתפריט: עוגת יום הולדת, גלידות, בלונים וברכות. כלת השמחה לבשה שמלה זהה לזו שלובשת אלזה בסרט "לשבור את הקרח".

למעלה מעשר שנים עברו מאז שעינב בובליל הפכה לאחת המתמודדות המדוברות בהיסטוריה של "האח הגדול". עכשיו היא כבר אמא לארבעה, מאפרת מקצועית והבעלים של חנות לבגדי ילדים באשדוד בשם "בוטיקידס". בראיון שמתפרסם היום באתר Pplus במסגרת פרויקט "עסקים קטנים" בשיתוף בנק הפועלים, היא מספרת על ההחלטה להיכנס לעולם הילדים ("בעלי בכלל רצה לפתוח עסק למצבות") ומגלה מה הסיכוי שנראה אותה שוב בריאליטי ("הכל עניין של כסף").

 

 

ולפינה היומית בעניין המשבר בין בן אל תבורי ואורטל עמר: ממש אתמול שכר תבורי דופלקס בשכונת פארק צמרת בתל־אביב, ובימים הקרובים הוא יעזוב את הדירה המשותפת, שממוקמת במגדל סמוך. מיד אחר כך יעזבו עמר והתינוק תו פרינס את המלון ביפו וישובו הביתה.

 

 

אלאנה חדיד, האחות הגדולה של ג'יג'י ובלה, ובן זוגה הישראלי אלעד עידן שמבלים חופשה בארץ, העבירו את השבת האחרונה בספא החדש של רונית רפאל במלון ביפו. בסיומו של הפינוק ההדדי שלפה חדיד 100 דולר ונתנה טיפ לאישה שטיפלה בהם.

 

מבזק: נועה קירל ויונתן מרגי לקחו פסק זמן מהלו"ז העמוס שלהם ועלו על טיסת אל על בדרך לחופשה זוגית ראשונה בתאילנד. להבדיל מכם, הם ייהנו מנהגים צמודים שילוו אותם במהלך הטיול.

צילום: סיוון פרג'

 

אלה מכם שזוכרים שהרבה לפני "כלבוטק", רפי גינת נהנה מקריירה קצרה כזמר, ישמחו לשמוע שעכשיו הוא חוזר לבמה. גינת מעלה מופע משירי לאונרד כהן בשיתוף תזמורת הביג בנד של בית הספר למוזיקה בקריה האקדמית אונו. בהופעה הראשונה לא נשאר מושב פנוי באולם, ובעקבות ההצלחה סיכמו הצדדים לבדוק אפשרות לצאת לסיבוב הופעות בכל הארץ.

 

 

מועדון קמילו בתל־אביב, מוצ"ש: בזה אחר זה עלו לבמה ריטה, רותם כהן, מיקי מוכתר, מיכל הקטנה וגם דודו אהרון שעידכן את הקהל: "ייתכן שאני אצטרך ללכת באמצע השיר כי אשתי אמורה ללדת בכל רגע". כל זה קרה במסיבת יום ההולדת של הילה קניסטר בר־דוד, המשנה למנכ"ל "שחר און".

פורסם לראשונה 13.01.19, 19:30

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים