שתף קטע נבחר

תמיד הוא בא בזמן

קוראי "ידיעות אחרונות" מוזמנים לצפות באפליקציה בקליפ לשיר החדש של שלמה ארצי ומוש בן־ארי, "משהו חייב לקרות"

מאז אלבום המופת "גבר הולך לאיבוד" כותב שלמה ארצי, בדרך כלל, את המילים של שיריו. הפעם הוא התחבר למילים שכתב המשורר רועי חסן, והלחין שיר חדש ויפהפה, "משהו חייב לקרות", שאותו הוא מבצע יחד עם מוש בן־ארי. 

 

להאזנה לקליפ לחצו כאן

 

את השיר הפיק ארצי יחד עם אייל מזיג ועומרי אגמון. "מוש זה כייף גדול של אדם־זמר וראש טוב", אומר ארצי. "עשינו את השיר באהבה מול הטקסט המיוחד והחריף והאישי כל כך של רועי חסן. שלושה אנשים בטריפ".

 

"יש דברים שקורים ברגעים לא צפויים, כמו המפגש של שלמה ושלי", מספר בן־ארי. "הגעתי לאולפן לחזרה על המופע שלי ופגשתי את שלמה במסדרון. איך שהוא ראה אותי הוא אמר 'בדיוק חשבתי עליך לשיר שאני עובד עליו, מה אתה אומר?'. החיבור הזה הוא רגע גדול בזמן לא צפוי".

 

ורועי חסן מסכם: "'משהו חייב לקרות' הוא שיר כמיהה לגאולה פרטית של האדם, שגם במצבים שהכל מפחיד ותקוע בחייו עדיין מקננת בו האמונה שהדברים ייראו אחרת. מעבר לכך שזה כבוד גדול לכתוב לשלמה, אני מרגיש שהדבר הכי משמעותי שיצא משיתוף הפעולה הזה הוא שהרווחתי חבר לחיים."

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים