אבן יהודה: בראנץ' כל היום

• זה לא סוד שהישראלים פשוט מכורים לארוחות בוקר לסוגיהן. זה גם לא סוד שארוחות הבוקר הן כבר מזמן הרבה יותר מחביתה וסלט. בביסטרו גוטל'ה באבן יהודה החליטו לא להסתפק בארוחות הבוקר המוגשות בשעות המסורתיות בלבד, ולאפשר בחירה של מנות בוקר לאורך כל שעות היום, מתוך תפריט מושחת במיוחד.

 

מה בהיצע? בוקר ניו־יורקי — שתי ביצים עלומות על לחם בריוש שנאפה במקום ונקלה יחד עם גאודה ומעליהם אספרגוס חלוט, רוטב הולנדייז ועירית, וליד סלט ירוק (64 שקל); שקשוקה פופאי — שקשוקה ירוקה עם תרד, שמנת, גבינת מוצרלה, שתי ביצי משק טריות וסלסילת לחמים (56 שקל); בוקר בריוש — לחם בריוש שנאפה במקום, קלוי עם תרד, פטריות יער, פורטובלו ושמפיניון, שמנת ופרמזן (42 שקל); פרנץ' טוסט — לחם בריוש שנאפה במקום, מטוגן בחמאה, שמנת, ביצים וקינמון עם סלט פירות וקצפת (42 שקל). בקיצור, הבנתם את הראש.

 

גוטל'ה הוא התגשמות חלומה של הקונדיטורית יפעת שפי. המקום החמוד שלה התחיל את דרכו כבייקרי מקומי וגם היום, עם תפריט מפותח הרבה יותר, עדיין נותנים בו מקום של כבוד למתוקים ולקינוחים. פאי התפוחים (34 שקל), למשל, הוא אחד הטובים שטעמתי, ולגמרי שווה נסיעה מיוחדת.

 

• גוטל'ה, המייסדים 54, אבן יהודה. ראשון־חמישי 7:00־23:00, שישי 7:00־15:00, 077-4320697

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים