שתף קטע נבחר
 

נתניה: לאכול בשר ולנוח

• כבר בכניסה למסעדת רובינשטיין הוותיקה יחסית בנתניה ניכרת איזו התנהלות נינוחה של מקום שיודע מה הוא שווה, שיודע מה הוא עושה, שעושה את זה טוב. אין כאן מופעים וירטואוזיים מהסוג שהתרגלנו שלא בטובתנו לצפות לו - הן קולינרית, הן אינסטגרמית - אבל יש כאן אוכל טעים ומשביע. לכן לא מפתיע שמסעדת הבשרים הזאת חוגגת בימים אלה 11 שנים להיווסדה; בעידן שבו מסעדות ברחבי הארץ מתקשות לשרוד, יש ערך לניסיון ולביטחון, והאנשים שמאחורי רובינשטיין מודעים לזה.

 

חגיגות יום ההולדת כוללות, איך לא, כמה מנות חדשות. ההמבורגר המפונק (כ־220 גרם בשר בקר בין שתי פרוסות קלויות של חלה עם בייקון וביצת עין, 75 שקל) והבראטוורסט (נקניקיית ענק בת 400 גרם בשר לבן, 56 שקל) היו פשוטים אך מהנים.

 

לעומתם, נרשמה אצלנו התענגות של ממש כשהגיעה מנת הרובינשטיין ריבס - צלעות מעושנות ונפלאות שהוקפצו ברוטב שזיפים ולמון גראס (89 שקל); מנה שלגמרי מצדיקה ללכלך את הידיים למענה ואז ללקק - מילולית - את האצבעות.

 

לטובת המצפון כרסמנו גם סלט קיסר כיפי (56 שקל). ובדיוק כשחשבנו שאין מצב להכניס עוד פירור, הגיעה הקוקילידה (במילוי גלידת נוצ'ולה עם גנאש שוקולד, 42 שקל), ילדותית ומתוקה שכמותה, והכניעה את כוח הרצון שלנו. התמסרנו בחדווה. 

• רובינשטיין, גיבורי ישראל 17, נתניה, א'־ש' מ־12:00 עד הלקוח האחרון. יש עסקיות צהריים, עסקיות ערב וגם דיל "לייט נייט".

פורסם לראשונה 11.04.19, 17:51

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים