לא מודדת, מרגישה
בניגוד לכל התיאוריות על כך שאפייה זה מדע מדויק, ממש כימיה, ושכל שינוי יכול להמית עליכם אסון, החליטה הילה ברעם לקרוא תיגר ולאפות מהבטן. כן, היא קצת חזרה אחורה, לאפייה לפי כמויות של "ככה וככה", בלי כוסות מדידה, בלי משקל, ובלי דיוק שאין בלתו. התוצאה - לחמים, פוקאצ'ות ולחמניות בטעמים מעולים והכי פריסטייל. "אני אוהבת לאפות, ותמיד אהבתי. אבל קשה לי לעקוב אחרי מתכונים, להיצמד מבלי לזוז קצת ימינה או שמאלה", היא מספרת. "קיבלתי מתכון לפוקאצ'ה מאמא שלי, והתחלתי לנסות וריאציות לפי הראש. אני אופה מתוך כוונה שייצא לי טעים, לא מדויק". הכוונה הולידה סדנת אפייה אינטואיטיבית בביתה של הילה בכפר־סבא. "אני מלמדת שהמתכון זה לאפות מהבטן, בלי מתכונים מדויקים". מוזמנים להתעדכן בסדנאות (150 שקל לאדם), בפייסבוק ("אפייה אינטואיטיבית") או באתר של הילה, שהיא גם מלווה רוחנית. hillabaram.co.il