הסטארט־אפ של מריוס נכט ועמרי כספי עובר לתל־אביב

הסטארט־אפ הישראלי של מריוס נכט ועמרי כספי, DayTwo, שמספק המלצות תזונה מותאמות אישית, מתרחב ועובר ממקום מושבו בשרון למשרדים חדשים בשטח של 700 מ"ר. המשרדים החדשים ממוקמים במתחם WeWork במגדל תוהא בתל־אביב, על צומת הרחובות דרך השלום, יגאל אלון ותוצרת הארץ. דמי השכירות: 4.2 מיליון שקל לשלוש שנים.

 

הרקע למעבר הוא מהלך להרחבת כח האדם הצפוי בסטארט־אפ בשנה הקרובה, במסגרתו יוגדל מספר העובדים מ־70 ל־130. עם המעבר תעזוב החברה את מושב עדנים, שבו פעלה מאז היווסדה לפני 4 שנים.

 

DayTwo נוסדה בשנת 2015 על ידי נכט, ממייסדי צ'ק פוינט, בשיתוף המנכ"לית ליהיא סגל והיו"ר יובל אופק, על בסיס מחקר של פרופ' ערן סגל ופרופ' ערן אלינב שבוצע במכון ויצמן.

 

הטכנולוגיה מסייעת באיזון רמות הסוכר בדם, באמצעות המלצות תזונה אישיות המועברות באפליקציה.

 

עד כה גייסה החברה כ־17 מיליון דולר, ובין משקיעיה נמנים התאגיד ג'ונסון אנד ג'ונסון, רשת בתי החולים האמריקאית מאיו קליניק והקרן סוונצ'ר פרטנר. בצד אלו יש משקיעים פרטיים בהם הכדורסלן עומרי כספי.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים