העלוקה בשישי
* היידי מוזס, הבת של הח"כ החרדי מנחם מוזס ולסבית מוצהרת הפעילה בקהילת הלהט"ב, קיבלה פנייה מ"הישרדות" והשיבה בחיוב.
מוזס, נתראה בעונת ה־VIP?
"אני לא יודעת על מה את מדברת".
* דרשו לראות את הפלא: מירי רגב סיימה את הרמונט בבית בראש־העין.
שלום למעצב חיים שוורץ, הבנו שאתה אחראי למהפך.
"עיצבנו מחדש את כל החלל הציבורי. לפני העיצוב, אפילו הביתן של השומר היה יותר יפה מהבית עצמו".
שמענו שאפילו את הפסנתר הפכת ליצירת אמנות.
"נכון. הפסנתר היה סתם שחור בנאלי. שידרגתי אותו בעזרת צבע לבן וגרפיטי".
ואיך הלקוחה רגב, נחמדה?
"מאוד".
* מלשכת השרה רגב נמסר: “השרה רגב עיצבה את סלון ביתה. התוצאה יפה ונוחה, הודות למעצב חיים שוורץ”.
* אלישע בנאי וזוגתו סיוון חגגו שמונה שנים של זוגיות במסעדה בתל־אביב וחלקו ארוחה עסקית. כמה רומנטי.
* שדר הרדיו אליקו כהן קיבל השבוע טלפון מאחד מערוצי הטלוויזיה שהזמין אותו לבוא ולהיות פרשן לענייני אייל גולן, אפרופו התחקיר של אורלי וגיא. אליקו אמר לא.
כהן מדוע סירבת?
"ביקשו שאבוא ולא יכולתי כי אני בקייטנה עם הילדים”.
ומה אתה אומר על הפרשה?
"מאחל בריאות ומוזיקה טובה תמיד לכולם".
* אחרי שהצהירו שלא ימסרו את הגורים של סאצ'י שלהם לאימוץ, סטטיק וארוסתו שרית פולק נשברו, והחליטו להעביר אותם למשפחות אומנה. אין טעם להציע מועמדות, כי המשפחות שיקלטו את הגורים כבר נבחרו, וכולן מתגוררות בשכנות לבני הזוג בחיפה, וכך כולם יוכלו להיפגש לעיתים קרובות כמו וואן ביג הפי פמלי.

* אביבה תבורי עמלה במרץ על ליין ספורט.
תבורי, תתחדשי.
"זה נכון. אני אוהבת אופנה, עיצוב וספורט ובגלל שאני מתאמנת הרבה אני יודעת בדיוק גם מה הדרישות, אז החלטתי להוציא ליין יפה ובעיקר נוח".
* אם תהיתם מי מתחזק את האינסטוש של גילה אלמגור נעדכן שמדובר בנכדה שלה.
* לי לוי, שבימים כתיקונם מתפקדת כשגרירת מותג התכשיטים TOUS בישראל, טסה השבוע ללונדון. יותר פלז'ר מביזנס, שזה אומר שני אודישנים לסרטים חדשים. את בן הזוג איתן נישולס המירה לוי בחברה טובה אבל זה רק בגלל שהוא ממש עסוק.

* סופ"ש האחרון, צילומי הקמפיין של רשת TO GO. אמילי אסייג, שנבחרה להוביל את הקמפיין של המותג בעונה הקרובה, מגיעה לסט עם אמא אופירה, וזוכה להפתעת יומולדת בצורת עוגה שעליה מתנוסס ציור פרי עטה. זה לא נגמר בזה. אסייג גם מציירת קלסתרונים של חברי הסט.
* שלי ואלי פיניש חגגו יומולדת שנה לגלי שלהם. לא, לא בארץ, בטיול גלישה במלדיביים.
* רימה וציפי רומנו בחו"ל עם הבנים. אל תבנו על קאמבק, בסך הכל זמן איכות משפחתי.
* שמונה שנים אחרי שפתחה את הבוטיק שלה, "מאדאם פומפדור", ניקול ראידמן שוקלת להיפרד ממנו לשלום.
ראידמן, הייתכן?
"זה לא סופי. אולי כן ואולי לא. אולי נעשה רילוקיישן".
רילוקיישן?
"כן, אנחנו במשא ומתן. כיכר המדינה מתה ואין חניה. חבל".
אה, החנות תעשה רילוקיישן. "ברור, אני נשארת רק בישראל".
אז לאן החנות תעבור?
"לא מדברים על זה, זה עין הרע. מה שבטוח, מקום עם חניה".
* עונת הרחצה נפתחה? לא אם תשאלו את מיכל הקטנה שעוד לא טרחה להזרים מים לבריכה בבית במתחם יו, מאז שהמשפחה עברה אליו לפני שנתיים.
מיכל, מתי אפשר לבוא לשחות?
"כרגע אין לי ולניר זמן לזה. כשיהיה, נודיע לך".
* סופ”ש שעבר, בר הבוסתן בתל־אביב מארח את סיום צילומי העונה של “פאודה”. מרינה מקסימיליאן ועידן עמדי מגיעים ישר אחרי הופעות ורק רונה־לי שמעון מבריזה בגלל החתונה של מגי אזרזר וקותי סבג.
* נעם פרוסט חגגה מסיבת רווקות בווילה בקיסריה עם חברותיה הטובות, בהן טיטי איינאו, אירה דולפין ושני גולדשטיין. באמנותי: השחקנית שרון נאה, הבת של בוקי, בדמות "שרונית הרבנית".
* בשישי שעבר הפרשן הצבאי של ערוץ 13 אלון בן־דוד לא הסתפק רק בדיווח למערכת. הפעם הוא צילצל גם לאשתו, לילך, לדווח לה על מטען נפץ בדמות הספר "לאהוב את סטלה", שחובר לזר בלונים ואותר באזור צאלים.
גב’ בן־דוד, מה פיספסנו?
"שבעלי ואני נאלצנו לשתף פעולה בעל כורחנו".
איך בדיוק?
"אני ערכתי את הספר המדובר, שכתבה אורית פטקין".
* יואב פפושדו, הבן של אלי פפושדו, פתח את חווילתו למען שמחה כפולה. הראשונה, יציאת האוטוביוגרפיה של אביו, שכתב מיכאל לוין, והשנייה, יומולדת 80 לדליה, אשתו הראשונה של פפו ואמא של יואב ואחיו אבנר. בין הנוכחים גם הרעיה הרביעית סיגל גרוס והאקסית רונית יודקביץ'.
* ירדנה ארזי השיקה את המופע החדש שלה. הרבה אנשים בקהל הכירו את המילים של כל השירים בעל פה אבל רק אחת הכירה גם את התנועות. קוראים לה עינת ארליך, שבתחילת דרכה הייתה זמרת הליווי של ארזי והפעם הגיעה על תקן קהל. שבת של טריוויה גם לכם.
אהבה מסביב למדורה
בסופ"ש שעבר קיבלה אשת הטלוויזיה, דנה גרוצקי הצעת נישואים מבן הזוג אסף ליס. ברור שהבאנו את כל הפרטים.
השניים נסעו לסוף שבוע בסוויטת “נוף צוקים" בערבה, יחד עם בני משפחה וחברים. הם בילו ליד המדורה, ובסביבות ארבע לפנות בוקר הוא ביקש ממנה לבוא לרגע לטיול לאור ירח, שם שלף את הטבעת ואת השאלה. “כל מי שהגיע לסופ"ש ידע שאסף מתכנן להציע לה אבל אף אחד לא ידע מתי בדיוק זה יקרה", מעדכנת חברה. “ההצעה הייתה באינטימיות גמורה, אין אפילו וידיאו ממנה". וחבר אחר מוסיף: “אחרי כמה דקות הם התעשתו וחזרו אל המדורה לספר את מה שכבר ידענו ולהראות את הטבעת. ואז כולם התחבקו והתנשקו".
מערכת היחסים בין גרוצקי (33) לליס (41), נשמרה בסודיות, לפחות עד שהוצאנו אותה לאור לפני כמה חודשים, בגלל הליך הגירושים שעברה גרוצקי מבעלה הראשון חיים שטרן, שממנו יש לה בת, אלכס, בת שלוש וחצי. לפני שבועיים היא קיבלה את הגט.
את השידוך עשתה גלי בראון, חברתה למערכת של גיא פינס, שקיבלה לפני שנה טלפון מהיחצ"ן מור שובבו שאמר לה שיש לו מישהו מעולה להכיר לגרוצקי. השניים הגיעו לדייט והתאהבו. אבל אחרי חצי שנה החליטה גרוצקי להיפרד. “היא עברה תקופה קשה", מספרת חברה, “והרגישה שהיא לא יכולה לתת לאסף את מה שהוא נותן לה".
ליס לא ויתר ואמר לגרוצקי שהיא אהבת חייו והוא מתכוון לחכות לה. הסבלנות השתלמה, ותוך כמה חודשים הם חזרו. “לא ראיתי אותה ככה מאושרת ובעננים כבר הרבה זמן", מספרת חברה.
ליס הוא איש עסקים, שותף בשלוש מסעדות (משייה, אונזה וקיטשן מרקט) ובקרוב יפתח מסעדה נוספת. “הוא מדהים, בן אדם מקסים ומוכשר, בשלן שאין דברים כאלה, מכיל וחולה עליה. הוא עובר לגור ביבנה בשבילה".
אמרת הכל.
“עד עכשיו הם נפגשו אצלו ואצלה לסירוגין. אבל בגלל הבת שלה היא רוצה להישאר ליד ההורים ובקרוב הם יעברו לבית ששכרו".
לפני כמה ימים אירגנו בני הזוג מסיבת אירוסים לחברים. “החתונה תהיה ממש בקרוב", מסגיר חבר, “ולא ברבנות".

