יהלומה לוי, שפית ושותפה בבר האוכל "שחקי שחקי", עונה על שאלון הטיסה שלנו
* מאיפה חזרת לאחרונה? מאיביזה, טיול משולב בעבודה, ומסיני.
* לאיזה יעד חלמת תמיד להגיע? לוייטנאם. אני אוהבת מסעות לארצות עם מסורת קולינרית, וזה מטבח שאני מאוד אוהבת, ומצד שני הוא עם השפעה חזקה של המטבח הצרפתי, כי וייטנאם הייתה תחת כיבוש צרפתי. השילובים מעניינים.
* מהו המלון המועדף עלייך בעולם? Casacau, מטרים ספורים ממזרקת טרווי ברומא, מלון בוטיק קטן, עם חדרים מרווחים וחלונות שנפתחים אל השכנים ממול, שאני אוהבת לחזור אליו ולהרגיש כמו רומאית אמיתית שעומדת עם כוס קפה בחלון הפתוח ואומרת בוקר טוב לשכנים.
* איזו מסעדה מועדפת עלייך? הקרוואן של מריה על החוף בכפר כרוסוס באי לסבוס ביוון. מריה מבשלת בו אוכל יווני פשוט אבל עם טעמים מדויקים, מנות נהדרות כמו למשל פרחי קישואים ממולאים.
* איזה קפה את שותה בחו"ל? הפוך עם הרבה קצף כמו בארץ.
* איזה אוכל מהארץ חסר לך כשאת בחו"ל? קלחי תירס.
* מצלמת תמונות ומעלה לרשת? בטח, גם נופים וגם אוכל, בעיקר שוקי אוכל.
* הקנייה הכי טובה? תבלינים יבשים בשוק הטורקי באיסטנבול.
* הקנייה הכי גרועה? גבינה עם כמהין שהבאתי מליון, ולא שרדה את המסע.
* למה את הכי מתגעגעת כשאת בטיול? לילדה שלי כמובן, לוסי.
* היעד הבא? טוסקנה, טיול חברים ואוכל. אצלי זה תמיד גם אוכל.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד סטפן צוויג, הסופר האוסטרי היהודי שהתאבד ב־1942 לאחר שחשב שאין לעולם סיכוי. היינו מדברים על פרספקטיבה של זמן.

