העלוקה: האהבה החדשה של גל אמיתי
רגע אחרי שהאקסית המיתולוגית שלו, אגם רודברג, התחתנה עם דור קרובינר, מתברר שגל אמיתי (33) לא יושב בבית וסופר את הדמעות. לחברה הנוכחית שלו קוראים עמית לוי (23) ואמיתי בחר להשיק את הזוגיות איתה בפרמיירה של המחזמר "פלאשדאנס" בתיאטרון תל־אביב. אנחנו יכולים לספר שההורים של לוי מיודדים עם אייל גולן והוא העלה בעבר סלפי משותף איתה (למטה). ובאותו אירוע הראו ריקי גל ובעלה הטרי דני שוהם שבאמת אין גיל לאהבה. השניים דיגמנו נשיקה לוהטת מול המצלמות בסיום ההצגה, שבה גל מככבת באחד התפקידים הראשיים | צילום: ענת מוסברג, Pplus
אחרי שניסו, ולא ממש הצליחו, להסתיר את הרומן, אסף גורן וכוכבת הילדים שירן סנדל החליטו להשיק רשמית את הזוגיות הלוהטת שלהם והצטלמו יחד לקליפ לשיר חדש של גורן. מקורב סיפר לעלוקה שבשבועות האחרונים סנדל מעבירה את רוב הזמן בביתו של גורן ביפו
סטפני חזניוק, שדרנית קווים בערוץ הספורט והחברה הנוכחית של יאיר נתניהו, הגיעה לקבל טיפול פנים בקליניקה בהרצליה פיתוח. בדיוק אז הזדמן למקום צלם העלוקה שתיעד אותה בפפראצי ראשון
אחרי שנתיים של קמפיינים ממשותפים רותם סלע ואביב אלוש מפרקים את הזוגיות הפוטוגנית שלהם. אלוש החליט להיפרד מתפקיד הפרזנטור של חברת קסטרו ואת מקומו תופס השחקן גל פופולר שמצטרף לנבחרת שכוללת גם את עומר דרור והודיה כהן. בכל מקרה, לא צריך להיבהל, השניים נשארו חברים טובים, אבל אלוש פשוט עסוק בצילומים לסדרה החדשה "שעת נעילה", שבה הוא מגלם קצין קרבי.
אתמול סיפרנו לכם שיוגב אלקיים לא ממש התלהב לפגוש את בת אל לוי, גרושתו הטלוויזיונית מ"חתונה ממבט ראשון", עם בן הזוג החדש שלה. היום אנחנו שמחים לעדכן שגם אלקיים כבר המשיך הלאה ומבלה לצד נטע צ'רנר, יוצאת הריאליטי "2025". השניים נראו בכמה השקות, אבל כרגע עוד לא מתחייבים. נמשיך לעקוב.
אם חיפשתם את איתי תורג'מן והוא לא ענה לסמסים שלכם, אל תקחו את זה באופן אישי. השחקן, שלפני יומיים סיפרנו לכם שנפרד מחברתו אוראל מרדכי, נסע להשתטח על קברו של הרבי נחמן מברסלב באומן.
הדוגמנית אביטל לנגר הוזמנה למסיבה של מגזין GQ במדריד ובין כל הסלבס המקומיים היא פגשה גם את אסי עזר, שבילה שם עם הבעל אלברט אסקולה.