בועות: דונה מרטין עושה סודה

• "בוורלי הילס 90210" מתקרבת לפרק הראשון של העונה החדשה, ויש כבר מי שמנכס לעצמו את הכוכבים. טורי ספלינג, דונה מרטין כמובן, חתמה על חוזה עם סודהסטרים שבמסגרתו תוביל את השקת בר המשקאות המעוצב טורי, שעוצב ברפרנס לניינטיז, שנות הפריחה של הסדרה. המהדורה המוגבלת תכלול 90 מכשירים בלבד בכל העולם, ובחברה מקווים שיהפכו לפריט אספנות. ספלינג צפויה לקבל עשרות אלפי דולרים במסגרת שיתוף הפעולה שעליו חתמה עם סמנכ"ל השיווק הגלובלי של סודהסטרים מתי יהב, כך מעריכים בענף. "חלק מההשראה שלי מקורה בשנות ה־90", מסבירה ספלינג, "אני נרגשת משיתוף הפעולה עם סודהסטרים ליצירת המוצר האופנתי והנוסטלגי הזה, המקדם את העלאת המודעות לנושא מניעת פסולת הפלסטיק החד־פעמי". (רז שכניק)

 

• משפחת אריסון המורחבת הגיעה למפגש בין־דורי שערכה בסוף השבוע אגודת הידידים של מוזיאון תל־אביב לאמנות. אליטל וג'ייסון אריסון (יו"ר אגודת הידידים הצעירים של המוזיאון) פקדו את המוזיאון יחד עם שרי אריסון וכלתה הנוספת דורין אריסון. המשתתפים זכו לסיור בתערוכות בליווי מנכ"לית המוזיאון טניה כהן־עוזיאלי. עוד ייצגו עם הדור הצעיר: ענת ועו"ד מורי מטלון לצד הבן יונתן מטלון, סגנית אגודת הידידים הצעירים סיון סבג בתו של בעלי ORS ואספן האמנות דורון סבג, והדס פורר כלתם של מיכל ודוד פורר, בעלי ניאופראם.

 

• עיריית באר־שבע קיבלה תרומה של 20 מיליון דולר מקרן ג'ק, ג'וזף ומורטון מנדל מקליבלנד, אוהיו. התרומה מיועדת להקמת מרכז חווייתי לקיימות בעלי חיים שצפוי להיפתח ב־2021. זוהי התרומה המשמעותית השנייה של קרן מנדל לפרויקט חינוכי בבאר־שבע לאחר שתרמה 5 מיליון דולר להקמת מוזיאון הילדים ה"לונדע".

 

 

אוראל קמחי | צילום: אוראל כהן
אוראל קמחי | צילום: אוראל כהן

 

 

• רוצים להצטרף למסדר אבירי הגריל העוסק בתרבות האוכל והיין? ל"בועות" נודע כי לראשונה יוצא המסדר בקמפיין לקבלת חברים חדשים. המסדר לא עוסק רק באוכל אלא גם בסיוע חברתי: השף אוראל קמחי (מסעדת פופינה) יחד עם החבר החדש במסדר, מבקר המסעדות ניב גלבוע, יעבירו הכשרה במקצועות המסעדנות לנוער בסיכון.

 

 

עודד ערן, יו"ר בנק הפועלים, השתתף בטקס סיום המחזור החמישי של החממה למנהיגות של כוכבי המדבר שמכשירה 25 צעירים מהחברה הבדואית. המשתתפים בתוכנית לומדים עברית, מתנדבים, יוזמים פרויקטים קהילתיים, מקבלים הכשרה פיננסית ומתכוננים ללימודים אקדמיים.

 

 

אייל שני | צילום: יובל חן
אייל שני | צילום: יובל חן

 

 

ניצן ישראלי, מנכ"ל קבוצת הודיס, וגיא פאוזנר, מנכ"ל אורבניקה, הצפינו בחמישי האחרון למתחם הקניות חוצות המפרץ אאוטלט כדי לחנוך סניף של רשת אורבניקה. הצטרפו לגזירת הסרט: חיים חורש מנכ"ל חוצות המפרץ אאוטלט ויעל גביש, סמנכ"לית השיווק.

 

בקטנה

• לרגל 20 שנה ליונייטד איירליינס בישראל, חיכו לנוסעי הטיסה לניו־יורק זיו ראסל, מנהל יונייטד בנתב"ג, והמנהלת המסחרית יעל ברזילי וחילקו לכולם עוגת יום הולדת וקאפקייקס.

 

הכתבה בבלומברג
הכתבה בבלומברג

 

 

• ראש מועצת שוהם איתן פטיגרו חנך יחד עם אילון הרוש ויובל שני מקבוצת שלמה את Buzz Car, שירות השכרת רכב שיתופי באמצעות אפליקציה.

 

• חברת סיבוס הזמינה 400 מסעדנים ובני משפחותיהם להפנינג קיץ במתחם הוט סינמה בכפר־סבא.

 

מינויים

• חברת התעופה וירג'ין אטלנטיק, שתפעיל מספטמבר טיסות יומיות מתל־אביב ללונדון, מינתה את ניק בטלס כמנהל המסחרי בישראל.

 

מורטון מנדל | צילום: אוהד צויגנברג
מורטון מנדל | צילום: אוהד צויגנברג

 

 

עופר סגל מונה להוביל את מערך המכירות והפיתוח העסקי של SAVERONE.

 

אורטל, ישראלי וחורש | צילום: בן פרידמן
אורטל, ישראלי וחורש | צילום: בן פרידמן

 

אליטל, דורין ושרי אריסון | צילום: אביב חופי
אליטל, דורין ושרי אריסון | צילום: אביב חופי

 

בלומברג מפרגנים לאייל שני

אחרי שנקטל ב"ניו יורק טיימס" על מנת העגבנייה היקרה שלו, אייל שני מקבל גם צ'ופר מהעיתונות האמריקאית. סוכנות הידיעות בלומברג הציבה את "מזנון" של שני בראש הרשימה של 12 המקומות הטובים ביותר בניו־יורק לארוחת צהריים קלה. מבקרי האתר מציינים כי "הסטאר שף הישראלי" מצליח לעשות את האוכל הכי טוב שיכול להיות – כשכולו בפיתה. "החזון שלי הוא לקחת אוכל איכותי ברמה גבוהה ולשים אותו בפיתה במקום בצלחת", אמר שני לבלומברג. "פיתה היא הלחם הכי טוב, זו המעטפה הכי גאונית לכל דבר".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים