העלוקה: המסעדה שחטפה מנה מארקדי דוכין
לפני כשלושה שבועות הזמין הזמר ארקדי דוכין משלוח לביתו מרשת סושי מוכרת. ההזמנה כללה שלל מנות, כולל סלטים ומוקפצים, ועלותה הסתכמה ב־560 שקלים. כשההזמנה הגיעה פתח דוכין את אחת המנות ומצא בה, לטענתו, מטבע של שקל. הזמר התקשר למסעדה וביקש לפצות אותו בסכום ההזמנה כולה. נציג המסעדה ששוחח עם דוכין היה המום מהמקרה, ואמר שידבר עם הממונים עליו כי הוא אינו רשאי לקבל החלטות. כשחזר הנציג לדוכין, הוא עידכן אותו שהמנהל החליט לפצות אותו בכל שווי ההזמנה, ולזכות את האשראי ממנו ירד הסכום. אבל בשלב זה דוכין כנראה החליט שפיצוי בשווי ההזמנה כבר לא מספק אותו. הוא שלח מישהי מטעמו שתדרוש פיצוי כפול, ואפילו עיגל כלפי מעלה לסכום של 1,200 שקל. נציגתו של דוכין אף הבהירה למנהל כי אם הבקשה לפיצוי לא תתקבל, המסעדה תסבול משיימינג ברשתות החברתיות. המנהל, שלא רצה פרסום כזה ברשתות החברתיות, העדיף לזכות את דוכין בסכום שדרש, וכך חשבו שני הצדדים שהסיפור יושתק. אז חשבו. ארקדי דוכין סירב להגיב.
בזמן שהעלוקה רקדה באולמי בונבון, השחקנית הישראלית שמתגוררת בהוליווד אלונה טל ובעלה מרכוס פרז פיזזו בחתונה מקבילה, של ג'סטין ביבר והיילי בולדווין.
הם העלו צילום למזכרת מהאירוע הנוצץ
יוד'לה הצעיר מסדרת "אסקימו לימון" היה מתקשה להאמין, אבל מתברר שהשנים חולפות ואיתן מגיעים גם תחלואי הגיל: השחקן צחי נוי (66) התאשפז אתמול בבית החולים "העמק" בעפולה לצורך ניתוח להחלפת ברך. הניתוח אורך כשעתיים, ולאחריו יתהדר נוי בברך ימין חדשה. נאחל לו ללכת רק בדרכים טובות עם הרגל המשופרת
טום אביב כבר לא יגיש קינוח לגל גברעם, מי שהיתה בת הזוג שלו בחודשים האחרונים. כזכור גברעם, אושיית אינסטגרם ודוגמנית, התגייסה לצה"ל לפני כחודשיים ואביב טס לתאילנד לתקופה, כדי לנקות את הראש מלחצים. כשחזר החליטו שהקשר ביניהם
אולי מצטלם טוב באינסטגרם, אבל קצת פחות במציאות.
מקורבים לשניים מסרו כי כמה דברים הובילו לפרידה: פער הגילאים בין השניים (13 שנה לטובת השף), הגיוס של גברעם והטיסה של אביב לתאילנד במקביל והעיקר הוא חשבון הנפש שעבר טום במסע הרוחני שעבר בתאילנד.
עברי לידר, שהפך בימים האחרונים לאבא, בחר שם מקורי ביותר לבנו – אלבי.
המשמעות, למי שתהה, היא "לב שלי" בערבית. ואילו השחקן והקומיקאי מאיר סוויסה, שנערך גם הוא ללילות ללא שינה עם הולדת בתו הרביעית, בחר באופציה קצת יותר שגרתית וקרא ליורשת הטרייה בשם עלמה.
העלוקה שוקלת השלמת הכנסה בתור מתווכת דירות. אחרי שסיפרה לכולם שאביבית בר זוהר עוזבת את מתחם מגדלי צמרת ומחפשת דירה, היום בבוקר היא כבר התעוררה בביתה החדש מול הים בתל־אביב. השוס, אם שאלתם, הוא הבריכה החצי אולימפית שממוקמת במרכז הסלון, כזה ברגיל כמו בכל בית נורמלי. ואם לבר זוהר ייגמר החלב, היא יכולה לדפוק בדלת ולבקש מהשכנה, ניבר מדר, בתנאי שהיא תהיה בארץ.
במידה ואתם נתקלים בקרן פלס והיא נראית לכם קצת צולעת, אז רק שתדעו שזה בגלל תקרית לא נעימה שאירעה לה במסיבת ראש השנה. פלס הופיעה לצד הדי־ג'יי עופר ניסים, וכשבאה לחבק ולנשק אותו, היא מעדה וחיבקה את הריצפה.
הנה מישהו שהתחיל את השנה עם מעשה טוב. חנן בן ארי סיים את הופעתו בירושלים ערב לפני כניסת החג. בעודו נוסע בשעה 3 לפנות בוקר, ראה רכב עומד בשולי הכביש.
כשירד לראות מה הבעיה, נתקל בבחורה שנתקעה עם פנצ'ר בגלגל. בן ארי לא חשב פעמיים, הוציא ג'ק והחליף לה את הגלגל.
הזמר האיטלקי מחמוד נחת אתמול בארץ הקודש לקראת הופעתו היום. קצת לפני שהוא עולה על הבמה עם עדן בן זקן ומבצע את הלהיט הגדול שלו "סולדי", יצטלם הכוכב, שזכה במקום השני באירוויזיון, להפקת אופנה של דיזל.

