ראש שקט

אחרי השנים הסוערות באינטר, מאורו איקרדי רוצה שידברו בפ.ס.ז' רק על היכולת שלו • אתמול בצ'מפיונס: סוארס הציל את ברצלונה

ב־2 בספטמבר, אחת מסאגות ההעברה הביזאריות ביותר בשנים האחרונות באירופה הסתיימה בקול ענות חלושה. ההשאלה של מאורו איקרדי מאינטר לפ.ס.ז' פשוט חמקה בשקט עם סגירת החלון.

 

במשך שנים איקרדי פיתח יחסי אהבה־שנאה עם הקהל של אינטר, בגלל התבטאויות שנויות במחלוקת וההתנהגות של אשתו/סוכנתו וונדה נארה שליכלכה חופשי על המועדון. הוא מיצב את עצמו בעמדה משונה, הכוכב הגדול ביותר של המועדון וגם אויב הציבור מספר 1, בו־זמנית, ובקבוצה חיפשו זמן רב לסיים את השידוך.

 

הארגנטינאי רצה להישאר, וחשב שיפתח דף חדש עם הגעתו של אנטוניו קונטה - אבל המאמן חשב אחרת. קונטה הבהיר מהרגע הראשון כי איקרדי הבעייתי לא בתוכניות שלו, ואפילו טלפון של נארה שביקשה מקונטה לשקול שוב את ההחלטה לא עזר.

 

המצב בפ.ס.ז' שונה לגמרי. במשך שנים הוא הוזכר כמועמד לעבור לקבוצה גדולה אחרת שאותה יוכל להוביל - במיוחד ריאל מדריד - אבל הוא נחת דווקא במקום שבו מצפה לו קרב לא פשוט. הוא זה שצריך למצוא את מקומו בהתקפה שכוללת את ניימאר, אדינסון קבאני וקיליאן אמבאפה.

 

עד כה הוא התקשה לאסוף דקות למרות הפציעות של אמבאפה וקבאני, ורק שלשום הגיע הרגע שלו חיכה: איקרדי קיבל מקום בהרכב בגלל ההשעיה של ניימאר ובעיות הכשירות של החלוצים הנוספים, והבקיע את שער הבכורה בקבוצה - שהיה גם שער הניצחון ב־0:1 בטורקיה על גלאטסראיי. אולי עכשיו איקרדי של אינטר יפציע בפריז, ואפילו ישקם את מעמדו בנבחרת ארגנטינה - שם מעולם לא קיבל הזדמנות הוגנת. כל מה שדרוש זה שקט תעשייתי.

 

דרמת ענק באנפילד

 

לאו מסי חזר אתמול להרכב ברצלונה, אבל מי שהציל אותה בבית מול אינטר היה לואיס סוארס שהפך פיגור ל־1:2 בצמד גדול. עוד בבית 6: סלביה פראג – דורטמונד 2:0.

 

בבית 5, זלצבורג חזרה מפיגור 3:0 ל־3:3 באנפילד מול ליברפול, אבל מוחמד סלאח קבע 3:4. גנק – נאפולי 1:1. בית 7: לייפציג – ליון 2:0, זניט – בנפיקה 1:3. בית 8: ליל – צ'לסי 2:1, ולנסיה – איאקס 3:0.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים