ידיעות אחרונות
הכי מטוקבקות
    צילום: דביר אלמוג
    מסלול • 31.10.2019
    נתניה: האיטלקית החדשה
    תהל בלומנפלד

    • מאז יציאתה לאור של סדרת הרומנים הנאפוליטניים של אלנה פרנטה והסדרה הטלווזיונית המבוססת עליה, אזור נאפולי ודרום איטליה זוכה לבאזז מחודש. מסעדת Fratelli (אחים, באיטלקית) מיישרת קו עם המגמה, ומביאה אל מתחם פולג בנתניה את המטבח המקומי של דרום איטליה.

     

    כראוי למסעדה משפחתית הממוקמת בלב אזור מסחרי של קניות ובתי קולנוע, מדובר במקום גדול, עם מקומות ישיבה רבים בפטיו חיצוני. בתפריט תמצאו מנות קלאסיות כמו ראגו בקר - נתחי בשר מפורק בבישול ארוך עם ירקות שורש, עגבניות, חמאה, פטרוזיליה, יין אדום וציר בקר עם פסטת פפרדלה (58 שקל). קלאסיקה אחרת היא לינגוויני קרבונרה - קוביות חזה אווז, לקט בצלים ואפונת גינה בציר בקר עם חלמונים טריים, נגיעת שמנת, פלפל שחור, פרמז'ן ורצועות פנצ'טה טלה פריכות (76 שקל).

     

    באגף המנות העיקריות תוכלו למצוא מנה בשם רוטולו - דפי פסטה טרייה מגולגלים עם קרם בטטה ודלעת, תרד, ריקוטה, כרישה ופרמז'ן, כשכל הסיפור אפוי בטאבון ומוגש על רוטב רוזה עם גבינת מוצרלה מעל (56 שקל). או: קפלצ'ו - פסטה טרייה ממולאת בתרד וריקוטה, עגבניות מיובשות וקייל בחמאה, יין לבן, סלסה ורדה, קרם פרש וחמאה (72 שקל). יש גם מבחר פיצות הנאפות בטאבון איטלקי גדול, שהוא לב המטבח של המסעדה. אבל גולת הכותרת הן הצ'יקטי (הטאפאס האיטלקי) - מבחר מנות קטנות עונתיות המוגשות למרכז השולחן ומיועדות לחלוקה, בליווי פוקצ'ה חמימה (49 שקל לאדם בהזמנת מנה).

     

    • פראטלי, גיבורי ישראל 17, יכין סנטר, נתניה, 09-8787690, ראשון־רביעי 12:00־23:00, חמישי־שבת 12:00־24:00

     


    פרסום ראשון: 31.10.19 , 15:53