העלוקה: איפה יתחתנו סטטיק ושרית פולק

אחרי שהעלוקה חשפה את תאריך החתונה של לירז רוסו, סטטיק בשבילכם, וארוסתו שרית פולק, הגיע הזמן שתדעו עוד פרטים על האירוע המדובר. אז ככה: נראה שהזוג מאוד מתחשב בקהל שלו, שכן רוסו ופולק גרים בחיפה וכך גם משפחותיהם, אך כמעט כל חבריו של סטטיק הם מתל־אביב. לכן החליטו השניים לסגור על מקום טוב באמצע, גן האירועים "יארה" שנמצא במחלף קיסריה, כדי שיהיה נוח לכל הצדדים. אממה, העלוקה צופה קרייסס, שכן גן האירועים מכיל עד 500 איש, שזה בערך מספר האנשים שסטטיק אומר להם בוקר טוב כשהוא יוצא לרחוב בבוקר. נמשיך לעדכן

 

נפתח את הבוקר בחידה: מיהו הסלב שבזמנו הפרטי מחלטר כדי־ג'יי במסיבות וברים, ובשישי האחרון כשהגיע לעמדת הדי־ג'יי כשהרחבה מלאה עד אפס מקום הבריח לאט־לאט את הקהל, שבמילים עדינות פחות התחבר למוזיקה שלו? העונה נכונה יזכה במסיבה פרטית בכיכובו של אותו סלב. את זה שמיכל הקטנה חגגה יומולדת 37 אי אפשר היה לפספס. זה אולי היה מצומצם יותר מבשנים קודמות כמו שפירסמנו עוד קודם, אבל אירוע קטן זה לא היה. בין השיאים: מפגש הפסגה של אופירה אסייג ורוסלנה רודינה, שהתחבקו והשאירו את כל העבר הטעון ביניהן מאחור. והיה גם צ'ייסר של מים שהרימו לחיים עדן בן זקן וכלת האירוע, כי שתיהן בהיריון ולא יכולות לשתות אלכוהול. בסיום הערב נצפו דודו אהרון ונטלי לוי ממתינים למונית, כשלצידם נטלי דדון שחיכתה גם היא. כשהגיעה המונית דדון עלתה עליה ונופפה לשלום. באמצע הנסיעה קיבל הנהג שיחה ממי שהזמינה את המונית באמת — נטלי, אשתו של דודו. וכך יצא שדדון נאלצה לחזור אחורה ולרדת מהמונית בזמן שאהרון ואשתו עלו במקומה. אחרי שנאלצה לבטל הופעות ולהתאשפז עקב מחלת הנשיקה, יונה אליאן נאלצת פעם נוספת לבטל את ההצגות שהתחייבה לשחק בהן. אך אין צורך להילחץ, הפעם מדובר בסכין שבמקום לחתוך את הירקות חתכה את האצבע שלה. רק בריאות.

 

משי קלינשטיין ואבא רמי
משי קלינשטיין ואבא רמי

 

משי קלינשטיין מאחלת מזל טוב לאבא רמי, ועל הדרך ממיסה את העלוקה

 

לפעמים אנחנו שוכחים שסלבס הם בני אנוש כמו כולם. מזל שיש את קרן מור שטסה בחמישי במחלקת אקונומי ללונדון והזכירה לנו את זה.

 

ואם כבר חו"ל. בזמן שהעלוקה מבלה עם חברות ברחובות נס־ציונה, אסי עזר, רותם סלע ולירון ויצמן, כל אחד עם בן הזוג שלו, קורעים יחד את רחובות מדריד.

 

אחרי שנתיים וחצי של זוגיות החליטו הדוגמנית סופיה מצ'טנר ובן זוגה הדוגמן ושחקן הכדורגל תומר טליאס לעבור סוף־סוף לגור יחד. סופיה, שעדיין נמצאת בגיל העשר'ה לחייה, לא תשלם שכר דירה וארנונה כי היא עוברת להתגורר ביחידה בבית הוריו של טליאס ביהוד. שיהיה במזל.

 

אחרי שביטלה את סיבוב ההופעות בארה"ב נסעה הסטנדאפיסטית רותם אבוהב להתנחם בזרועות הר געש באיטליה לצד בעלה שי

 

 

רותם אבוהב
רותם אבוהב

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים