שנה אחרי שהושקו ארקיע תפסיק את הקווים להודו
חברת התעופה ארקיע נפרדת מקווי הטיסה להודו בסוף פברואר 2020 - ולא ברור אם הקווים יחודשו. מדובר בקווים לגואה ולקוצ'ין שהושקו רק בפברואר האחרון. לפי ארקיע, "הקווים הוכרזו מראש כעונתיים לתקופת החורף ויחזרו בחורף הבא".
בעת ההשקה החברה אמנם הודיעה שהקווים לא יהיו פעילים בקיץ, עונת המונסונים, אך הטיסה האחרונה של ארקיע היא בתחילת מארס בעוד שעונת החורף אצל רוב החברות מסתיימת בסוף מארס. כמו כן, גורמים בענף מעריכים שהמשבר בארקיע יאלץ אותה לבטל את הקווים. סגירת שדה דב פגעה בהכנסותיה בעקבות ירידה בביקוש לטיסותיה לאילת. ארקיע שלחה מכתבי פיטורים לכ־100 עובדים מתוך 600 ומתכננת גם קיצוץ שכר רוחבי. עוד קודם לכן השהתה הזמנת מטוסים מדגם A330-900, אחרי שסגרה את הקו לבנגקוק.
מה קורה למחירים בעקבות סגירת הקו? לא הרבה. החברה השיקה את הקווים להודו במחירים של 250 דולר (גואה) ו־300 דולר (קוצ'ין) לכיוון, ונראה שאין תזוזה דרמטית: למשל, טיסה לגואה ל־28 לילות בדצמבר (כולל חנוכה) תעלה 644 דולר. בפברואר תשלמו 495 דולר (טיסות ישירות הלוך ושוב, כולל מזוודה). הטיסות לקוצ'ין מתחילות ב־520 דולר ומגיעות ל־596 דולר. "בהחלט לא מחירי כסאח", אומרים בענף. ייתכן שאם תמתינו, הטיסות יוזלו.

