לא רק טלפונים: נוקיה משיקה טלוויזיה חכמה

שנים אחרי שסגרה את חטיבת הסלולרים שלה, נראה כי למותג נוקיה יש עדיין ביקוש ער: מלבד חברת HMD הפינית־סינית, שממשיכה להוציא סמארטפונים עם המותג הוותיק, עכשיו הכריזה החברה ההודית Flipkart כי תחל לשווק טלוויזיות חכמות תחת השם נוקיה.

 

פליפקארט, רשת בתי כלבו וסחר אלקטרוני בהודו, רכשה את רישיון השימוש במותג עבור טלוויזיות חכמות שהיא מייצרת. המוצר הראשון הוא טלוויזיה חכמה בגודל 55 אינץ', מבוססת אנדרואיד TV, עם צג 4K וחמישה רמקולים של 24 וואט של JBL.

 

פליפקארט ממשיכה בכך מגמה הצוברת תאוצה באחרונה, של מותגים פופולריים מעולם הסמארטפונים, שעוברים להתנוסס גם על מכשירי טלוויזיה. הדוגמאות הבולטות הן שיאומי, וואן־פלוס ומוטורולה.

 

הטלוויזיה כוללת את הסייעת האישית "גוגל אסיסטנט", העונה לפקודות קוליות, וגם סטרימר כרומקאסט מובנה ומאפשרת גישה להורדת אפליקציות נוספות מ"פליי סטור". היא תימכר בשלב ראשון בהודו, תמורת 42 אלף רופי (כ־589 דולר), החל ממחר.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים