גם ברגר קינג נכנסת לנתב"ג: תפתח מסעדה בטרמינל 1

המסעדה תהיה בשטח של 100 מ"ר, והרשת תפתח גם מסעדה גדולה יותר במתחם המסחרי מחוץ לטרמינל • בטרמינל 1 פועל כבר דוכן של מקדונלד'ס, שתפתח בקרוב מסעדה בטרמינל 3 לצד מוזס

מלחמת ההמבורגרים בנתב"ג מתחממת: לאחר שלפני שבועיים נחשף ב"ממון" כי מסעדת מוזס תפתח לראשונה סניף בטרמינל 3 עם הגשה לשולחן, כעת נודע כי ברגר קינג נכנסת גם כן לנתב"ג ותקים מסעדת המבורגרים על שטח של 100 מ"ר במתחם ההסעדה החדש באולם הנוסעים היוצאים בטרמינל 1. הרשת זכתה במכרז ל־5 שנים תמורת דמי זיכיון של 2.5 מיליון שקל לשנה, עם אופציה לשנתיים נוספות.

 

ההמבורגרים הפכו בשנים האחרונות למזון המהיר המועדף בישראל ונוכחות בנתב"ג מבטיחה לרשתות חשיפה למיליוני נוסעים שעוברים בשדה בשנה. הסניף החדש של ברגר קינג ישרת את הטסים לאילת והן טיסות לואו־קוסט בינלאומיות.

 

בטרמינל 1 פועל דוכן של מקדונלד'ס שאינו מוכר המבורגרים כי אינו מצויד במטבח, ועיקר מכירותיו הן נאגטס, סלט עוף וארוחות קלות שבהם מצטיידים נוסעי הטיסות המוזלות. זאת בנוסף לסניפים של ארומה, קפה קפה ומרונה רוסו שפועלים במקום. לפני חצי שנה זכתה מקדונלד'ס במכרז להפעלת סניף בטרמינל 3, אחרי שהציעה 17 מיליון שקל. לפני שמונה שנים היא הפסידה במכרז לבורגראנץ' שתעזוב כעת.

 

ברגר קינג מפעילה בישראל 11 סניפים בזיכיון המופעל על ידי המשקיע היהודי־צרפתי פייר בסנינו ומשפחתו. בנוסף היא מפעילה סניף בשדה התעופה "רמון". לרשת העולמית כ־260 מסעדות בשדות תעופה במעל 60 מדינות והיא מתכננת לפתוח עוד שישה סניפים בשדות תעופה במזרח התיכון. לצד המסעדה בטרמינל 1, תקום עוד מסעדה של ברגר קינג במתחם המסחרי מחוץ לטרמינל 1, הנקרא מתחם "רחבת הנמל", והיא תתפרס על כ־180 מ"ר.

 

רחבת הנמל מצויה בשלבי בנייה מתקדמים לקראת פתיחתה במטרה להרחיב את היצע ההסעדה לציבור הנוסעים. היא ממוקמת ברחבה מרכזית, בין חניון הרכבים של הטרמינל לבין הכניסה לאולם היוצאים. מסביב לרחבה יש כבישי גישה, המשרתים רכבים ציבוריים ופרטיים לטובת הורדה והעלאה של נוסעים ועובדים. בימים הקרובים תפרסם רשות שדות התעופה מכרז להפעלת שתי נקודות הסעדה נוספות באולם הנוסעים היוצאים בטרמינל 1 למסעדות חלביות ובתי קפה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים