רביעי 25 בנובמבר 2020
בפייסבוקבטוויטרבאינסטגרם
נגישות
ידיעות אחרונות
הכי מטוקבקות
    צילום: אנטולי קריניצקי
    מסלול • 20.02.2020
    באר–שבע: ארוחת שף
    אמיר קמינר

    • העונה הנוכחית של "משחקי השף", מגיעה לסיומה. היא הייתה איכותית ומרתקת במיוחד, ותתרום לקולינריה הישראלית כמה שפים ובעיקר שפיות, שהם כאן כדי להישאר.

     

    השבוע, אחרי שעקבתם ועקבתן אחרי ביצועי המתמודדים מבעד למרקע והזלתם ריר, תוכלו לטעום את המטעמים של כמה מהשמות הבולטים של העונה. בימים שני ושלישי יתייצבו אליעד דנון, דניאל גולן, עידו (פנדה) פיינבורג ורנן בלומנרייך קומטה (ולמה בנות התוכנית נעדרות מהפרויקט?) במסעדות אחדות בבאר־שבע ויפגינו מהביצועים שלהם.

     

    דנון (שבעברו רשומות מסעדות יוקרה כמו "משייה") יתארח במסעדת "כפרה" ויציע בין היתר מאפה טורקי מבצק יוגורט במילוי תרד, וספריבס טלה בגלייז רימונים מעושן. גולן יתארח ב"קפאסה", ובין היצירות שלו כדאי להתנסות בקאסדייה מפורק ושקדי עגל, מעורב דגים וסינייה של לחי עגל.

     

    פנדה ינטוש לרגע את הדוכן המשגשג שלו בשוק הכרמל ויביא את מנות הפיתה הנהדרות והמשודרגות שלו לדרום — למסעדת "הספריה". אל תחמיצו את "רק היום" (אסאדו מבושל כל הלילה) ו"פילה חציל בענן" (שיגרום גם לאנשים שסולדים מחצילים להתאהב בהם).

     

    קומטה, המתמחה במטבח היפני, יענג את באי מסעדת "קמפאי" עם מנות סשימי וטרטר, שיפודי סלמון וסטייק סינטה צרובה.

     

    כל אחד מהם מצדיק קפיצה לבאר־שבע, ואם כבר אתם בבירת הנגב, אל תסתפקו באחד השפים, ותנסו כמה שיותר.

     

    • כוכבי "משחקי השף" מגיעים לבאר־שבע, שני־שלישי, 24־25.2, למסעדות כפרה, קפאסה, הספריה וקמפאי

     


    פרסום ראשון: 20.02.20 , 13:49