הקצבייה של מושבוצ | מושב רמות

בשר איכותי עד הבית

ארז רגב, הבעלים של מסעדת מושבוצ, ויוחאי שניידר, מבעלי משק שניידר, הם שכנים במעלה גמלא שברמת הגולן. במשך שנים רבות דיברו על שיתוף פעולה, ולפני כחמש שנים קמה הקצבייה של המושבוצ, כשמשק שניידר מספק את הבשר ושאר חומרי הגלם מתבססים על הכלכלה המקומית — או תוצרת עצמית או תוצרת השכנים מהגולן. משבר הקורונה הביא לסגירת דלתות המסעדה, והקצבייה החלה למכור את הנתחים המשובחים לשוק הפרטי במשלוחים לכל מקום בארץ. בשר הבקר מגיע כאמור ממשק שניידר, שהבקר בו גדל ללא אנטיביוטיקה וזרזי גדילה לפי פרוטוקול גידול ייחודי. התוצאה: בשר איכותי וטעים.

 

טלפון להזמנות: 04־6795095. חנות מקוונת: moshbutz.co.il/shop.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים