העלוקה | אין הנחות סלב: קרן מור מודדת חום בכניסה לסופר
מסתבר שאין הנחות סלב בכניסה לסופרים, וגם אם קוראים לך קרן מור את תעברי בדיקת חום כמו כל שאר לקוחות המקום. מזל שאחר כך מור התיישבה גם לטיפול מניקור. בכל זאת מעייף להתנהג כמו כולם
|צילומים: פול סגל
בשלישי בערב אייל גולן אירח את איתי לוי בביתו להופעה בלייב שכוונתה הייתה בעיקר להוכיח את הפיוס שהתרחש בין השניים. בין הנוכחים בביתו של גולן היו ילדיו, ליאם ואלין, וגם ירון אילן. מי שבלטה בהיעדרה היא אשתו, דניאל גרינברג, ועל פי מקורבים זה גם לא קרה במקרה. יותר מזה, גרינברג צפתה בהכל מרחוק וכמובן לא שכחה להעלות לאינסטגרם תמונות של כל הנוכחים ולתייג אותם בלי שום התייחסות ללוי, כי עם כל הכבוד לבעלה שעשה סולחה עם המיוצג שלו — היא עדיין לא. מזל טוב ליוסי בובליל (זה מ"הישרדות", לא מ"האח הגדול") ולאשתו, נערת ישראל לשעבר אביגיל אלפטוב, שהרחיבו את המשפחה בשבוע שעבר לאחר שאלפטוב ילדה את בנם השני. הספק יפה לשנתיים וחצי של נישואים. אחרי שסיפרנו לכם שירדן אדרי החלה באימונים כדי להוריד את 8 הקילוגרמים שהתווספו לה בבית "אח הגדול", כעת הגיעה לאוזני העלוקה ידיעה שאדרי נכנסה לדוקטור אורי מוסקונה ויצאה משם עם תור לניתוח חזה. ולא, לא להגדיל — להקטין. מעניין לראות מה יהיה הצעד הבא. "זה כנראה אחד הימים העצובים בחיי", כך כתב השף מושיק רוט שנאלץ לסגור את מסעדת שני כוכבי המישלן שלו באמסטרדם, בעקבות משבר הקורונה. עצוב.
ואם כבר הולנד, אז נכון שהאירוויזיון שהיה אמור להתקיים שם נדחה, אך במקומו תשודר תוכנית מיוחדת עם כל האמנים שהיו אמורים להתחרות השנה, פלוס בונוס מפתיע: נטע ברזילי תבצע שם לראשונה בלדה חדשה שכתבה והלחינה.
זה מה שקרה ליעל גולדמן שהייתה, כמו כולנו, יותר מדי זמן בבית: סדר וניקיון קיצוני שבעקבותיו נמצאו תמונות מפלילות ולא מחמיאות מהעבר. בתמונה: גולדמן, שירי מימון ומלי לוי בימים צעירים יותר. לא להאמין שמה שהן לבשו היה פעם באופנה
פתחו (שוב) יומנים: אלינה לוי סגרה תאריך לחתונה בפעם השלישית. לוי ובן־הזוג שלה, דור פרי, היו אמורים להיות נשואים כבר מזמן. התאריך המקורי נדחה עקב צילומי "הישרדות" אליהם יצאה. הפעם השנייה תוכננה לעוד שלושה שבועות ונדחתה בגלל משבר הקורונה. ועכשיו פעם שלישית גלידה, אז פתחו יומנים וסמנו בעיגול את התאריך 20 באוקטובר.
כבר לא נשאר לי מקום פנוי ביומן! אלינה: "אוקטובר זה החודש שלנו. אנחנו ממש מנסים להיות אופטימיים, מאמינים ומתפללים שהכל יהיה בסדר".
קיצצתם במוזמנים? "יש לנו כוונה לעשות חתונה מצומצמת עם המעגל הקרוב שלנו, באזור ה־300 מוזמנים". שיהיה במזל טוב, כפול שלוש

