מסעדת ג'מילה | רמת־גן

שוק אוכל ומשלוחים

משבר הקורונה לא פסח על מסעדת ג'מילה שממוקמת ליד הבורסה ברמת־גן. המסעדה קיימת 11 שנה ומתמחה באוכל מרוקאי אותנטי בניצוחו של השף והשותף עבדו אלארג', יליד מוחמדייה שבמרוקו, שלמד לבשל מאימו. השותף הנוסף הוא יואל ווייק, או כמו שהוא מכנה את עצמו - "הצלע האשכנזית". במקום שמעלה לרבים ניחוחות מבית סבתא, הבישול נעשה כמעט ללא שמן, לא משתמשים ברסק עגבניות ובאבקת מרק, ובאופן כללי שמים דגש על בישול בריא.

 

בעקבות ההגבלות המסעדה פתוחה למשלוחים, ושוק האוכל של יום שישי שהתקיים במקום במתכונת של אוכל לפי משקל מתקיים כעת בכל ימות השבוע. "המשבר הזה קשה לכולם וצריך להתאים את עצמנו למצב החדש", אומר ווייק. "הביקוש היה למנות גדולות, למשפחות שלמות שנשארו בבתים, ולכן החלטנו שמתכונת יום שישי תתקיים בכל השבוע לצד מנות עסקיות אישיות". המקום כשר ומציע גם תפריט לצמחונים, טבעונים וילדים.

 

טלפון להזמנות ומשלוחים: 03-5166123

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים