שתף קטע נבחר
 

העלוקה: מה עובר על דודו אהרון ואשתו נטלי לוי?

ברביעי בערב פורסמה ידיעה על כך שדודו אהרון ואשתו מתגרשים. ידיעה שלא אומתה משום צד.

העלוקה יצאה לבדוק מה מתרחש שם והבינה שנטלי לוי עצמה היא זו שהתקשרה לאחד מכלי התקשורת, בזמן שבעלה דודו נמצא בהכנסת ספר תורה יחד עם מנהלו טל אהרון, וביקשה שיפרסמו שהם מתגרשים.

עוד התברר לנו כי השניים נמצאים כבר תקופה ארוכה במשבר זוגי. ואם זה לא מספיק, העלוקה מספרת לכם שבין לוי לאמא של דודו, ציפורה, עבר חתול שחור.

אתם בטח זוכרים שציפורה אוחזת בעבר מפוקפק עם מאורסת אחרת של בנה. אבל עכשיו מתברר: נטלי וחמותה לא מדברות כלל.

 

"הוא לא יסלח לה על זה", סיפר מקורב לשניים. "אחרי כל הבלגן שהיה לו עם אמא שלו והאקסית הוא לא רוצה שום סיפור דומה". "תקשיב זה הזוי, היא איבדה את זה",

מספרת מקורבת נוספת. "גם אם חיפשה רק תשומת לב, היא הלכה רחוק מדי. אני מקווה בשבילה שהסיפור הזה יחלוף בשקט כי היא הולכת להצטער, זה מקרה מאיה בוסקילה שכתבה פוסט שהיא ועוזי בעלה נפרדים וכמה דקות אחרי זה התחרטה. אצל בוסקילה זה עבד, לא בטוחה שגם כאן".

מצד אהרון לא יצאה שום תגובה רשמית בעניין, מה שבדרך כלל קורה. עופר מנחם, מנהל יחסי הציבור שלו, סירב להתייחס לידיעה גם עכשיו

 

ונתחיל בחידה: מיהי השחקנית היפה והמפורסמת שממש מנסה את מזלה עם גבר עשיר מאוד שלא נענה לחיזוריה, אפילו שהיא עובדת על זה ממש קשה?

 

זוכרים את הפרסומים על פרידה בין אירית רחמים לעמוס לוזון? וזוכרים שסיפרנו שמוקדם מדי להספיד את הקשר? אז את הסופ"ש האחרון השניים בילו יחד במלון באילת.

 

השחקן גיא לואל עושה קאמבק מחנות הירקות שבה עבד בתקופת הקורונה למקום הטבעי שלו – הבמה. זה יקרה בהיכל התיאטרון בקריית־מוצקין עם הצגה חדשה בשם "אהבה" של התיאטרון העברי. אגב, אחד מכוכבי ההצגה הוא טוביה צפיר, שיחזור אף הוא לבמה אחרי שהבריא מהקורונה.

 

לידיעת מלהקי תוכניות הריאלטי בארץ ובפרט לישראל אוגלבו: לשחקנית רונה לי שמעון הייתה שאלה שאותה היא שיתפה עם חבריה בפייסבוק – "למה ישראל כל כך אלים ולמה ממשיכים ללהק את הגוש אלימות הזה?" אוגלבו, נראה לנו שהבנת ששמעון פחות בעניין שלך.

נראה שליאור אשכנזי ממש התגעגע לשבת בבתי קפה וכבר בחג הוא מימש את הגעגוע והתיישב לדרינק. רק איפה המסכה אשכנזי?

 

ליאור אשכנזי

 

העלוקה נבהלה כשפגשה את אלכסה דול מתהלכת לה באחד הקניונים בתל־אביב עם תחבושות על שתי הידיים. מבירור קצר עם דול גילינו שמדובר בהסרת טעויות מהעבר, או במילים אחרות – הסרת קעקועים

אלכסה דול

פורסם לראשונה 30.05.20, 20:58

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים