מסעדת אלסולטאן | בית זרזיר
השף סולטאן אבו אלפול (53) התחיל לבשל כבר בגיל 15, ו־20 שנה שהוא מגיש מטעמים מהמטבח הבדואי במסעדת אלסולטאן ברחוב הראשי של הכפר בית זרזיר. "אני מתמחה בהרבה מאכלים פחות מוכרים, אוכל של פעם, למשל מנזולה – שזה חצילים עם גרגירי חומוס, בצל, רוטב עגבניות ושום, שולבטה – שזה בורגול, קישואים, חצילים, בצל ורוטב עגבניות, מנסף, מקלובה, חומוס מעולה ועוד. הכל למדתי להכין מהמטבח של אמא וסבתא. במהלך הקורונה המסעדה הייתה ריקה. עכשיו יש עלייה קטנה אבל המצב עדיין לא קל", הוא מסביר. לדבריו, "המחירים מאוד סבירים. משפחה עם שלושה ילדים שתאכל אצלנו ארוחה שכוללת בשר תגיע ל־220 שקל בממוצע". המקום פתוח שבעה ימים בשבוע.
טלפון: 052-5036175


מומלצים