"החומוס של ג'ינג'י" | קיבוץ עינת

חומוס בחיק הטבע

כבר 16 שנים שבקיבוץ עינת קיים מוסד קולינרי שמושך לקוחות מכל האזור. איתי גולן, הבעלים והמייסד של "החומוס של ג'ינג'י", שגם פתח סניף נוסף בנווה ירק, לא האמין שברגע אחד הכל ייעצר: "פתאום קורונה, ואני מוצא את עצמי ללא פרנסה". גולן כבר חשב לסגור, אבל "בת הזוג שלי היא אישה דיגיטלית, והחליטה שנמציא את עצמנו מחדש ונעבור להזמנות דרך הרשתות החברתיות".

 

בינתיים המסעדות נפתחו לקהל הרחב, וגולן שמח לארח שוב את מי שרוצה לאכול חומוס בטבע, תוך שמירה על מגבלות התו הסגול. לדבריו "התנועה עדיין לא חזרה לעצמה, אנשים חוששים מגל שני".

 

סניף עינת 050-6867633

 

סניף נווה ירק 03-7368707

 

פייסבוק: https://www.facebook. com/GingiHummus

 

אינסטגרם:https://www.instagram.com/gingis_hummus מאיר תורג'מן

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים