"שולה משתולה" | מושב שתולה

אוכל כורדי בטייק־אווי

בגיל 60, לאחר 33 שנים כגננת, החליטה שולה גלעדי להתחיל לארח בביתה במושב שתולה שבגליל המערבי סועדים לארוחות כורדיות מסורתיות, כמו אלה שעליהן גדלה.

 

גלעדי, המוכרת כ"שולה משתולה", מכינה ארוחה כשרה לקבוצות עם מיטב המנות מהמטבח הכורדי כמו שיפטה, יאפרח, לביבות תפו"א מגוון סלטים ועוד. לאחר שהקהל שבע ומרוצה, היא מספרת להם את סיפורה האישי המרתק, ומסיימת בשירה.

 

הארוחות אצלה מיועדות ל־12 עד 50 סועדים, אבל עם פרוץ משבר הקורונה, הגיעו כמעט שלושה חודשים שבהם לא יכלה לארח.

 

גלעדי השיקה לראשונה שירות טייק־אווי של מנות כורדיות, שאותן אוספים ממנה ויכולים לאכול בבית או בצימר שבו מתארחים באזור.

 

להזמנות: 052-8366818

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים