300 גרם | מושב בצת
בשרים מעושנים מובחרים וכשרים
"לפני שמונה שנים קמה המסעדה במושב בצת שבגליל המערבי", מספר איתי חסון, 37, על מפעל חייו. "המסעדה מתמחה בעישון ויישון של בשרים, והכל כשר למהדרין, כך שאנחנו שמחים לארח את כל הישראלים".
חסון החל בקריירה קולינרית כבר בגיל 19. "למדתי בדן גורמה ממיטב השפים בישראל, עבדתי במסעדות בישראל ובארה"ב, ולפני כעשור התגבשה המחשבה לצאת לדרך עצמאית. זו מסעדה בשרית שהקטע בה הוא מחירים הוגנים לצד איכות ללא פשרות".
אחרי שהקורונה כמעט מחקה בן־ליל עבודה קשה של שנים, חסון מעיד על התאוששות, "אבל עדיין מתמודדים עם הפסדי הסגר. אני מזמין את כל הישראלים שמטיילים בצפון להגיע אלינו לחוויה קולינרית גלילית. אנחנו פתוחים שישה ימים בשבוע, והמוטו שלנו הוא להנגיש אוכל בשרי כשר באיכות אופטימלית".
טלפון: 04-9808544


מומלצים