פיצה ג'וניור | ירושלים

שלל תוספות יחודיות

בזמן שמסעדות נסגרות בשל משבר הקורונה קבוצת טלביה של השף ניר לוי פתחה פיצרייה חדשה בירושלים. יש הרבה פיצריות בירושלים, אבל רובן כשרות. לצד תוספות בשריות כמו בייקון ובאטר צ'יקן, הפיצרייה החדשה מציעה שלל תוספות ייחודיות, כמו דלעת מזוגגת במייפל, פקאן מסוכר, וויסקי מעושן ופקורינו. השף לוי מסביר כי הוא פתח את הפיצרייה דווקא בגלל הקורונה, "זו הפעם השנייה תוך פחות משנה שאני נאלץ לסגור ארבע מסעדות שמעסיקות מעל מאה עובדים. פעם שנייה שאני נאלץ לשלוח לחל"ת עשרות עובדים עם משפחות, צעירים וסטודנטים המתגוררים בעיר". לוי מוסיף בכאב: "אני מכיר כל אחת ואחד מהם ופשוט נשבר הלב. החלטתי שהפיצרייה תסייע לכמה עובדים שרק אפשר כדי להמשיך להתקיים בכבוד".

 

להזמנות: 02-5408480

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים