אוכל: רומני בתל–אביב
• הקורונה פגעה גם באוכל הרחוב: לאחר שהפעילה בהצלחה את מיטש, דוכן בשוק הכרמל שניחוח צליית הקבבים עמוסי השום שעלו ממנו הגיע עד לים – נאלצה השפית אורית מושקוביץ לסגור אותו. מיטש פעל בשוק במשך לא מעט זמן, במהלכו הצליחה מושקוביץ להפוך את נציגי המטבח הרומני לאוכל רחוב שמח, פשוט וממכר. נוכחותה תרמה לאווירה, וניחוחות השום שעלו מהמטבח משכו את המכורים כמו פרפר לצוף.
ולמרות האילוצים, החליטה מושקוביץ לא לתת לעסק שלה לגווע. היא חברה לקצב אורן ליפשיץ מפורט 19 והקצביות "סוד הבשר", והפכה את מיטש למותג אוכל ביתי. מושקוביץ מייצרת בעצמה את המוצרים שנמכרו בדוכן, על פי המתכונים הסודיים שלה, וכעת ניתן לקנות אותם ולהכין בבית.
במיטש היא מוכרת לא רק קבבים, אלא גם מנות נוספות, ובהן נקניקיית פטריצ’יאן, סרמלה – כרוב ממולא בשר ואורז, סלטים, חמוצים ועוד. את המוצרים היא מביאה לכל נקודה בארץ, והם מגיעים עם הוראות הפעלה מדויקות לקבלת תוצאה מושלמת גם בבית (ואפילו לא חייבים גריל), כולל אזהרת גרפעסים של שום. ויש גם נקודת איסוף – מיטש פוינט בתל־אביב, בבר CD שבכיכר מסריק, בתיאום טלפוני.
בתפריט: מארז קבב רומני (1.2 ק"ג, 14 יחידות במארז, 120 שקל), מארז פטריצ'אן (1.3 ק"ג, 8 יחידות, 150 שקל); מיטשבורגר (6 יחידות במשקל 230 גרם, 150 שקל); סרמלה (10 יחידות ב־100 שקל); איקרה (36 שקל); כבד קצוץ (36 שקל); רגל קרושה (36 שקל); כרוב כבוש רומני (18 שקל).
• מיטש משלוחים: 054-7503052

