נתניהו עבר בהצלחה בדיקת קולונוסקופיה
ראש הממשלה בנימין נתניהו עבר שלשום בדיקת קולונוסקופיה שגרתית במערכת העיכול, שנערכה בבית החולים שערי צדק בירושלים. בזמן הבדיקה היה נתניהו תחת טשטוש, וראש הממשלה החליפי בני גנץ מילא את מקומו במשך 12 שעות. ממשרד ראש הממשלה נמסר כי הבדיקה עברה "בהצלחה".
עוד נמסר כי את הבדיקה ביצעו מנהל מחלקת גסטרו פרופ' ערן גולדין, ד"ר דב ונגרובר והמרדים פרופ' יעקב גוזל בליווי רופאו האישי של ראש הממשלה ד"ר צבי הרמן ברקוביץ'. בבדיקה נמצאו שני פוליפים קטנים במעי הגס שהוסרו בשלמותם במהלך הבדיקה. "בריאותו של ראש הממשלה מצוינת והוא חזר לפעילות מלאה", ציינו בלשכת רה"מ. בד בבד מסר ד"ר ברקוביץ’ עדכון על מצבו הרפואי של נתניהו לשנה האחרונה. "כל הבדיקות שבוצעו כולל בדיקות מעבדה מקיפות כמו סוכר, כולסטרול, תפקודי כבד, תפקודי כליות, ברזל, ויטמנים ובדיקות נוספות יצאו תקינות לחלוטין. לחץ הדם תקין", מסר הרופא.
הוא ציין כי "רה"מ נתניהו ממשיך להיות במעקב רופא אף־אוזן־גרון עקב היצרות מעת לעת של מערות האף", וסיכם כי "מצב בריאותו של ראש הממשלה הוא מצוין".

