"מסיבונת" | תל־אביב

קייטרינג חלבי

מסיבונת הוא קייטרינג חלבי שפועל בתל־אביב כבר יותר משני עשורים. לאורך השנים הוא שירת לקוחות רבים – עד שהגיע משבר הקורונה והביא לירידה חדה בעבודה ובהכנסות.

 

דוד משה, הבעלים, מספר ש"סיפקנו מזון בכנסים, השתלמויות וימי עיון. כידוע, במהלך מגפת הקורונה יש איסור התקהלויות. הכל עבר לזום ואין עכשיו צורך במגשי אירוח. העבודה שלנו ירדה ב־85 אחוז. נשארנו רק עם הסקטור הפרטי".

 

כמעט כמו בכל עסק, העובדים של הקייטרינג יצאו לחל"ת. דוד עובד כרגע לבד ונעזר רק בבני משפחה. למרות זאת, הוא לא מוותר על האיכות של המזון שיוצא מהמטבח שלו – בין היתר פשטידות, כריכים, לזניות וסלטים.

 

טלפון להזמנות: 2501870־052

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים