הפיצה של אבא | הוד־השרון
ישר מהטאבון
הסבה מקצועית בעקבות המצב: יעל ואיתי גוטליב־שניר מהוד־השרון, שעסקו עד הקורונה בהפקה, פתחו פיצרייה.
"תמיד אהבנו לבשל", הם מספרים. "פיתחנו בצק מיוחד של פיצה שאנחנו מאוד גאים בו". את הפיצות הם אופים בטאבון אבן מסורתי.
בתפריט: המרגריטה הפופולרית, וגם פיצות עם תוספות שונות: תפוחי אדמה, פלפל ירוק וגבינת צאן; חציל קלוי עם פטה צאן ועגבניות מיובשות; ארטישוק עם פלפל קלוי וזיתי קלמטה; בולונז; ארבע גבינות; וגם פיצה ללא גלוטן.
ההזמנות בין 5 ל־9 בערב. משלוחים מתבצעים להוד־השרון וליישובי הסביבה ובהם
כפר מלל, רמות השבים, ירקונה וגם חלקים מרעננה ומכפר־סבא.
מחיר פיצה משפחתית: 49 עד 59 שקלים.
הזמנות בטלפון או בווטסאפ 052-7553551; דרך האתר www.pizza-papa.co.il
או בפייסבוק – "הפיצה של אבא".


מומלצים