פיצה פורמנ'ס | קריית־ים

פיצה נאפלוטינית בטאבון

בנובמבר 2020, חודשים לפני כניסת הקורונה לחיינו, פתחו אביעד ואביבית פורמן את סניף "פיצה פורמנ'ס" בקריית־ים. "הפיצות נאפות בטאבון עצים שנבנה במיוחד בשבילנו בנאפולי", הם מסבירים, "אנחנו מייצרים בצק איטלקי, 48 שעות התפחה, וכל חומרי הגלם שלנו הם יבוא מאיטליה".

בחודשי הקורונה היו רק משלוחים. "זה מאוד מאתגר לביצוע אם רוצים שהמוצר יגיע אל הלקוח כמו שצריך", מסביר אביעד, "עשינו משלוחים במכוניות במקום באופנוענים. בימים אלה יש כבר איסוף עצמי, ואנחנו חולמים שאפשר יהיה לחזור לשבת במקום כי אין כמו לאכול פיצה ישר כשהיא יוצאת מהטאבון".

השבוע, למרות המצב, חנכו בני הזוג סניף נוסף, בקריית־ביאליק.

• טלפון: 8865*

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים