שתף קטע נבחר
 

משולש אהבה קטלני

בלתי נתפס: נערה בת 14 הוטבעה בנהר הסיין על ידי החבר לשעבר וחברתו שלומדים איתה בכיתה

משולש אהבה בין תלמידי תיכון בצרפת הסתיים ברצח מזעזע של אלישה, צעירה בת 14, שהוכתה באכזריות ונדחפה לנהר הסיין על ידי שני בני כיתתה. זאת לאחר שסבלה מהטרדות בבית הספר התיכון שבו למדו, בעיר ארז'נטייל, כעשרים קילומטרים מצפון לפריז.

 

ראשיתו של הסיפור הטראגי בתחילת שנת הלימודים. אלישה, תלמידה מצטיינת בתיכון מקצועי, ניהלה רומן קצר עם תלמיד בן 15 בכיתתה, שהסתיים באופן מכוער. הנער וחברתו החדשה, הלומדת באותה כיתה, החלו להטריד את אלישה ואף פרצו לנייד שלה, גנבו תמונות של הנערה בבגדים תחתונים והפיצו אותן בין התלמידים.

 

בעקבות האירועים, שכללו גם עימותים בחצר בית הספר, סולק הזוג מהתיכון עד לבירור משמעתי, שאמור היה להתקיים ב־9 במארס. השניים הם תלמידים נורמטיביים וללא עבר אלים.

 

יום לפני הבירור הזעיקה אימו של הנער את המשטרה, לאחר שבנה הודה בפניה שהפיל את אלישה ארצה, בעט בה ודחף אותה לנהר, בנוכחות ובעידוד חברתו. במקביל הגיעה אמה המודאגת של הנרצחת למשטרה, לדווח על היעלמה של בתה.

 

השוטרים החלו לסרוק את גדות הסיין ובשפך הנהר, ליד הכניסה לכביש המהיר, מצאו את גופתה של אלישה, כשסימני חבלות קשות על ראשה ופניה. היא מתה מטביעה.

 

הנער וחברתו נעצרו. פרנק ברטון, עורך דין צרפתי מפורסם המייצג את הנער, אמר: "הוא מודה במעשיו ומצטער. זה סוריאליסטי לגמרי, יש תחושה שתפיסת העולם שלהם לגמרי מעוותת".

 

פורסם לראשונה 11.03.21, 22:35

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים