משתפר מצב החייל שעבר לינץ'

אמו של ליאון שרנין: "לא חשבתי שחייל יפחד להסתובב ברחוב ביפו"

משתפר מצבו של ליאון שרנין, החייל בן ה־19 שעבר לינץ' ביפו על ידי פורעים ערבים. מבית החולים איכילוב נמסר כי מצבו מוגדר בינוני וזאת לאחר שעבר ניתוח מורכב בעקבות שברים בגולגולת ודימומים פנימיים.

 

האם יוליה שוהה ליד מיטת בנה. "הוא מתחיל לחזור לעצמו, לאט־לאט.", אמרה. ליאון, חייל בפרקליטות הצבאית ביפו, יצא מהבסיס לכיוון סבו המתגורר בבת־ים. "הוא סיפר שקפצו עליו ערבים עם אבנים ואלות וריססו אותו בגז", מספרת יוליה. "אנחנו היינו תושבי יפו עד לפני שנתיים. אני בשוק, לא חשבתי שיכול לקרות דבר כזה, שחייל יפחד להסתובב ביפו עם מדים. היו לנו שכנים ערבים, הכל היה בסדר. מה שקורה עכשיו זה פשוט נורא, ברחוב מרכזי של העיר, לעיני כל".

 

מצב שני הפצועים בעכו מוסיף להיות קשה. אלעד ברזילי (37), שעבר לינץ', מאושפז כשהוא מונשם ומורדם במרכז הרפואי לגליל בנהריה. גם מצבו של אבי הר אבן (84), שנפגע בהצתת מלון "האפנדי", נותר ללא שינוי והוא מאושפז בטיפול נמרץ רמב"ם, מורדם ומונשם.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים