העלוקה: גלעד שליט וניצן שבת התחתנו
אחרי שלוש שנים של זוגיות גלעד שליט (34) ובת הזוג ניצן שבת (30) נשבעו זה לזו. השניים התחתנו באולם אירועים בעמק חפר, הזמינו משפחה וחברים קרובים ומוזמני האירוע הוחתמו על הסכמי סודיות ככה שאת שאר הפרטים לא נוכל לפרסם לכם פה. אבל היי, לפחות יש שלל תמונות. שיהיה במזל טוב
עוד מישהי שהיתה ממש על הכוונת לעלות על המדרגות היישר לבית "האח הגדול" היא שר פיטנס שברגע האחרון הבינה שלפתוח סניף חדש ולהיות סגורה בבית חודשיים בלי לדעת מה קורה פחות נכון לה, אז לא.
אם רכשתם כרטיסים להצגה ״החיים הם קברט״ ואתם לא בטוחים אם אתם מזהים את דנה פרידר שפתאום ניראת לכם גבוהה מתמיד, אז אתם לא מדמיינים. זו רונה לי שמעון שקופצת ממחר כמחליפה של פרידר לחודשיים הבאים בהצגה. שיהיה בהצלחה.
בן אל תבורי, לידיעתך: האקסית הטרייה שלך, בר פרץ, קיבלה הצעה להגיע לאירוע מתוקשר בידיעה שהיא הולכת לדבר על הזוגיות שהייתה ביניכם וכבר לא, ואפילו הסכימה, אבל הכל בוטל בגלל חוסר התעניינות רבה מצד גופי התקשורת. טוב נו.
ירדן אדרי, בפעם הבאה שאת מרימה הפקה ומשיקה את מוצרי השיער שלך jordi hair תשתדלי לא לאבד את הטלפון שלך ערב שלם, יש אנשים שהגיעו מרחוק ופחות מתמצאים במרכז תל אביב.
טרילילי טרילילה: אין טיימינג יותר טוב למצוא את אילן פלד משוטט ברחבי תל אביב, שניה אחרי שלהיט הגאווה שלו יחד עם נועה קירל ובר השפגאט יצא לאוויר. הכי טרילילי
העלוקה רוצה לחזור כמה ימים אחורה ליום ההולדת של אירה דולפין. אמנם הגיעו לשם לא מעט אנשים, מה שלא מנע מהעלוקה לקלוט שמי שלא הגיע הוא אורן בעלה שגם לחתונה של סטטיק לא הגיע לצידה. מקורבים לשניים: ״הם לא נראים יחד באירועים משותפים וזה נראה שהקשר לא נמצא במקום טוב, במילים עדינות מאוד? זו לא עוד מריבה״
דולפין, הכל בסדר?
מסוכנות יולי המייצגת את דולפין לא התקבלה תגובה עד מועד סגירת המדור