מתוק: פופ–אפ קינוחים

ליוצאי תוכניות ריאליטי יש לפעמים הרבה פחות מ־15 דקות כדי למנף את תהילתם. במלון רויאל ביץ' תל־אביב השכילו להשתמש בהישגי הקונדיטורית שלהם, ענת עמרם אלון, שהגיעה לחצי הגמר ב"הקינוח המושלם". עד יום שישי הקרוב ניתן יהיה ליהנות מהקינוחים הבלתי נשכחים שלה, ומעוד כמה פיתוחים פוטוגניים שלה, בפופ־אפ שיוגש בלובי המלון, בו היא משמשת כשף קונדיטורית בחמש השנים האחרונות.

 

תפריט הקינוחים של עמרם אלון כולל חמש מנות, בהן גולדן דוג, גרסתה השוקולדית ליצירת האמנות "כלב בלון" של ג'ף קונס, שהמיסה את לב שופטי הריאליטי. הכלב הוא בעצם מעטפת שוקולד ממולאת בקרם מסקרפונה וניל, קרמו שוקולד חלב ובייליס ועוד אי אילו הפתעות. מחירו גבוה כיאה לטאלנט (85 שקל), אך מדובר בקינוח עצום שיספק כמה אנשים.

 

עוד ממתק מהתוכנית הוא באבלס סלט פירות - עוגת דקואז קוקוס עם קולי פטל, מנגו, תות, בננה ועוד (67 שקל). לצד שני קינוחי הדגל הללו יוגשו בפופ־אפ גם רוז - קרם מלבי פירות יער, קרם פיסטוק, דקואז פיסטוק, ריסוס אדום (58 שקל); ספירלת שוקולד - קרם שוקולד, קרמבל קקאו, פטיסייר בייגלה מלוח, מקרון קקאו, פניני קראנץ', קראנץ' בייגלה מלוח, גלידת שוקולד חלב ורוטב בייגלה מלוח (64 שקל); ומעשה בשני בלונים - עוגת גבינה אפויה ועוגת גבינה פירורים בציפוי פירות יער ופסיפלורה (58 שקל). הכל טעים, מצטלם יפה, ומלווה בתפריט קוקטיילים ייחודי שרקחו בבר המלון. הרי לא תשתו איתם סתם קפה. / תהל בלומנפלד

 

פופ־אפ הקינוח המושלם, מלון רויאל ביץ' תל־אביב, הירקון 19. פתוח השבוע בין השעות 20:00-12:00 ובשישי בין השעות 16:00-12:00.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים