ירושלים: תחנה פרטית

בזמן הקורונה, אבי מורדוך, בעלי "התחנה" בירושלים ניצל את הסגרים כדי לשפץ את מתחם תחנת הרכבת הישנה וגם להנהיג קונספט חדשני - קאבנה סטיישן, שיצא לאחרונה לדרך. מדובר בקומפלקס של 27 חללים פרטיים, חלקם מונה 4 מושבים וחלקם 8.

 

הסועדים והסועדים יושבים בקפסולות שלהם ויכולים להזמין באמצעות אפליקציה מאה מנות מ־13 מטבחים של מסעדות, הנמצאות ברחבי "התחנה". המגוון רחב ביותר, מאוכל צרפתי ואסיאתי ועד מזרחי ואיטלקי. "זה פותר הרבה בעיות והתלבטויות – כשאתה יוצא לאכול עם המשפחה או עם חברים, לכל אחד יש רצונות משלו: אחד רוצה פיצה, השנייה המבורגר, השלישי בשר", אומר יוסף קנדיאטי מהנהלת "התחנה". "ולכן הקונספט הזה חוסך הרבה כאב ראש והתחבטויות. כל אחד מזמין מאיפה שהוא רוצה. יש כאן גם מסעדות כשרות וזהו גם המתחם הידידותי לטבעונים הראשון בארץ. כל המסעדות כאן מחויבות להגיש גם תפריט טבעוני".

 

הפעילות של המתחם מחולקות לשתיים – בין השעות שמונה בבוקר עד ארבע אחר הצהריים המקום משמש בעיקר מתחם עבודה, והלקוחות באים עם לפטופ ועובדים ועורכים פגישות ללא עלות ואם מתחשק להם לאכול, הם ניגשים עצמאית למסעדות. מהשעה ארבע עד חצות, הקאבנה סטיישן מתפקדת כמקום בילוי ובליסה. המלצרים והמלצריות מגיעים לקאבנות ולוקחים את ההזמנה דרך האפליקציה והאוכל מגיע בהמשך ישר לקאבנה.

 

כדאי לציין שבמתחם נערכות פעילות אמנותיות וערבי קונספט. המגוון של האירועים עשיר ומפתיע, מערבים קולינריים ומופעי ילדים ועד ריקודים לטיניים ותרבות להט"בית. / אמיר קמינר

 

קאבנה סטיישן, מתחם התחנה, דוד רמז 4, ירושלים. 058-5993050

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים