התנ"ך של הצליאקים

שבלולי פיצה, חצ'אפורי, פרעצל, לחמניות בריוש – אלה ועוד הם הצעות מפתות, שלרוב לא רלוונטיות לצליאקיים הסובלים מרגישות לגלוטן. אלא אם כן יאמצו לחיקם ולמטבחם את "עולם שלם ללא גלוטן", ספר הבישול היפהפה והשימושי מאוד של דביר בר, שהפך בשנים האחרונות למורה דרך עבור מי שרוצים או חייבים להעיף את הגלוטן מהתפריט, ובעיקר עבור הורים לילדים צליאקיים שמחפשים פתרונות הזנה תדירים.

 

בבלוג שלו, WHEATOUT.CO.IL (איזה שם נפלא), בר מפרסם מידע, מתכונים ותפיסת עולם שגורסת שאפשר לבשל כמעט הכל, וטעים, ללא גלוטן. בספר הבישול וההדרכה המושקע שהוא מפרסם כעת, לצד 100 מתכונים מפתיעים ומפתים, יש רשימות של תחליפים, מוצרים ודרכי בישול ששווה ללמוד. במהלך הימים שחלפו מאז שהתחלתי לעיין בספר, שתי חברות שהיו אצלי ביקשו אותו לעצמן, לא מפני שהן מתמודדות עם הצורך לבשל לבן משפחה צליאקי, אלא בשל מגוון המתכונים והצילומים המגרים.

 

עולם שלם ללא גלוטן, מאה מתכונים, מדריך לאפייה. דביר בר. 138 שקל.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים