yed300250
צילום: אפיק גבאי
מסלול • 09.09.2021
מסעדה: בראנץ' שמח

• בשוקרייה, מסעדת השוק בהוד־השרון של השף ניר שלמור ואפי ישראלי, משיקים עכשיו בראנץ' שישי העשוי ממנות של בשר וביצים.

 

בתפריט הבראנץ' החדש והשמח תוכלו למצוא בין היתר את המנות הבאות: זוג עלחם – קציצות דג פריכות ברוטב חריימה חריף על בריוש קלוי (45 שקל); כבד בקן של ציפור – כבד ובצל ברוטב יין מוקפץ נח על ביצה בקן (45 שקל); Bloody Eyes Sirloin – סטייק סינטה זוג עיניים ברוטב יין פירה בטטה (69 שקל); אל תתרגז יש מרגז – נקניקיות מרגז ביצה מקושקשת והום פרייז (59 שקל) ובעל הבית השתגע - שקשוקה בטעמי המזרח, עם יוגורט יווני ותערובת תבלינים מיוחדת (63 שקל).

 

לצד הבראנץ' ניתן להזמין מנות נוספות כמו לחמא בעג'ין: חתיכה ואדמונית – עגבניות, רוקט ואבן יוגורט (31 שקל); שזוף ועגלגל – חציל קלוי, רוקט ואבן יוגורט (31 שקל); קרנבל בשר – בשר טחון עם טחינה ועלים מהשוק מלמעלה (41 שקל); מסבחה המוגשת עם פיתות וטרשי (27 שקל); כל מה שעלה בחכתו – סרדינים ממולאים בסחוג ירוק עטופים בציפוי קשיו ופיסטוק (59 שקל); צלויים – ירקות שורש על האש עם שמן זית, מלח ים וטחינה גולמית (36 שקל); שזיפים נהדרים – צזיקי, קוביות סלק, שזיפים סגולים וצהובים ונגיעות ליים ומיקרו שומר (45 שקל); פיתה דרוזית – ממולאת בשר טלה טחון, צנוברים וחציל יושב על טחינה לבנה (36 שקל) וצלחת אמיצים – אריסה חריפה אש וסחוג קטלני עם שני פלפלים ממזרים על האש (14 שקל).

 

את הבראנץ', המוגש בימי שישי בין השעות 15:00-10:00, מלווים קוקטיילים של בוקר ואניסים. / תהל בלומנפלד

 

• דרך רמתיים 18, הוד־השרון, א'־שבת 22:00-11:00, טלפון: 077-5328604

 

 

 


פרסום ראשון: 09.09.21 , 17:57
yed660100