יש לי גלידה הכי טובה
קרין גורן, אסטלה, חיים כהן, עומר מילר, נוף עתאמנה ושפים וקונדיטורים נוספים מגלים איפה נמצאת הגלידה הכי טובה בישראל. פרויקט מיוחד
שף ארז קומרובסקי
ממליץ על גלידת 'בוזה' שאותה הוא טועם ישר מהמפעל עם טעמים כמו קפה שחור והל
אני אוהב את הגלידה של 'בוזה'. הם שכנים שלי ומייצרים את הגלידה בקיבוץ סאסא, בחצר האחורית של מצפה מתת. בכל פעם שמתחשק לי גלידה אני קופץ למפעל ומביא גלידה טרייה שהם מייצרים בעבודת יד. הבעלים הם ממוצא ערבי וגם השילוב הזה של יהודי וערבי, הדו־קיום הזה שממש מסמל את הגליל ואת השכונה שבה אנחנו גרים.
אין טעם שאני הכי אוהב, זה משתנה - פעם סורבה לימון ופעם גלידת כנאפה, או את גלידת השלווה שפיתחתי איתם.
השוק 1, תרשיחא, חשמונאים 19, תל־אביב־יפו
הכתבה המלאה בגיליון הסופ"ש של ידיעות אחרונות


מומלצים