העלוקה: אסי עזר ואלברט מצפים לילד
שמונה שנים אחרי שהכירו, מתוכן ארבע שנים כזוג נשוי, אסי עזר ובן זוגו הספרדי אלברט אסקולה, שעבר לישראל בעקבות האהבה - מצפים לבייבי ראשון בהליך פונדקאות. לא פעם נשאלו בני הזוג האם ירצו ילדים בעתיד, והשיבו שהם מתבשלים וביום מן הימים זה יגיע. ואכן זה קרה. מקורבים לשניים מספרים כי כלל לא ידעו על כך, והשניים כנראה שמרו את העניין ממש בסוד. עד עכשיו, כשהחליטו לספר לעולם על המהלך המבורך. שיהיה בשעה טובה.
אולי יצא לכם לראות את הדוגמנית המתחילה אור שפירא בת ה־21 מרמת־גן צועדת באחת התצוגות הנחשבות של שבוע האופנה בפריז - זו של המותג ולנטינו. מה שלא ראיתם זה איך מפתח אחד שינה את חייה. וכך היה: אחרי האודישן בפריז, כשהבינה שלא קיבלה את הג'וב, היא הלכה הביתה, אבל כשהגיעה גילתה כי המפתח לדירה נשאר באודישן. בבאסה גדולה היא חזרה לאסוף אותו, אלא שאז הסטייליסט הראשי של בית האופנה, שלא נכח באודישן, ראה אותה, נדלק - ומיד החתים אותה בבלעדיות. מה שנקרא, מזל של מתחילות.
זוכרים שסיפרנו לכם על השעון שאורטל עמר מוכרת? אותו אחד שהאקס בן אל תבורי קנה לה? אז מתברר שהיא עושה עוד מכירה - עכשיו היא מציעה למכירה גם את ביצת היהלומים (העלוקה נשבעת) שתבורי רכש עבורה. שוויה, אגב, הוא 70 אלף שקלים.
עמר, שנפתח חנות פופ־אפ?
"יותר בכיוון של מכירות חיסול". אאוצ'.
אנחנו יודעים שאתם מבולבלים, גם אנחנו אבל סתם שתדעו שמאיה בוסקילה שוב רווקה, אחרי שחזרה לגרוש שלה, אחרי שנפרדה ממנו תקופה קצרה, אחרי שהתחתנו. מבולבלים, כבר אמרנו?
ועוד קצת תבורי: בשעות אלו ממש סטטיק ובן אל נמצאים על טיסה לאל־איי, בדיוק כמו שהעלוקה סיפרה לכם לפני חודשיים, כדי לקדם את הקריירה שלהם מעבר לים. מי שעוד תמצא את עצמה באותו לוקיישן היא זו שנראית צמודה אליו בזמן האחרון - כוכבת הרשת יסמין עמרי. אם תשאלו אותם, הם נוסעים רק במקרה לאותה העיר, אבל מקורבים מספרים שמקריות - זה לא.
על זה שמגי אזרזר פתחה בית ספר למשחק קראתם כאן לפני כמה חודשים. מאז עברו בסטודיו שלה לא מעט תלמידים, חלקם מוכרים יותר וחלקם פחות. עכשיו יש לה תלמיד חדש, שלשיר כנראה כבר לא מספיק לו, ומעכשיו הוא יצטרך לקרוא לאזרזר "המורה". ומי זה? איתי לוי, שהחליט להתמקצע, ולכו דעו - אולי בקרוב תהיה לנו עוד נציגות בהוליווד.
ואם כבר הסבה מקצועית, אז גם טיטי איינאו הולכת על משהו חדש: מפיקת אירועים. טוב, אולי לא ברבים, אבל היא עובדת בימים האחרונים על הפקת יום ההולדת של בן זוגה צחי פרנקל שחוגג בעוד שבועיים 40 עגול. אז אם אתם שפים ויש לכם בר משקאות מטורף - אתם יודעים למי לפנות.

