שתף קטע נבחר
 

אוכל: פיתה הביתה

ברוח ימי הקורונה, המשלוחים והאכילות המהירות, פגשנו את "עלינא בפיתה". האחים דביר וניב ניפוסי, שהיו בעלי המסעדה עלינא באשדוד, חברו לשף ינון אלעל (מחניודה ומשחקי השף) והקימו מסעדת משלוחי מנות בשריות בפיתה, שמגיעות ללקוח ארוזות לעילא ועם רטבים טובים.

 

בין המנות בתפריט: פיתה תרנגולים הכוללת פרגית במרינדה, אספרגוס, חסה גחלים, כרוב שרוף קצוץ, סחוג שבור, בצל כבוש, בצל פחם מקורמל וטחינה ירוקה (49 שקל). פיתה שקדים של עגל עם כרוב שרוף, עגבנייה טרייה, שום קונפי, זעתר טרי, טחינה, עמבה, סחוג שבור ואספרגוס (65 שקל). פיתה קציצות פצצות, עם קבב, משוואיה, אספרגוס, חציל קלוי, שום קונפי, מלפפון כבוש, בצל פחם מקורמל, זעתר טרי וטחינה טהורה (49 שקל).

 

לצד הפיתות אפשר להזמין תוספות שנקראות פה "מועבטים": בטטה בורלה (24 שקל), חציל מפיל (28 שקל), ויש גם מנות ילדים – פיתות קבב או פרגית (34 שקל) ומלבי (20 שקל). כשר. / איילת להב

 

עלינא בפיתא, הרצל 34, ראשון־לציון. 03-6228055, alenabepita.co.il. טווח משלוחים: ראשון־לציון למזמינים דרכם, חולון בת־ים דרך וולט.

 

 

פורסם לראשונה 14.10.21, 15:40

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים