שתף קטע נבחר
 

בועות: מדליסטים למען בטיחות בדרכים

ארבעה מהמדליסטים הישראלים באולימפיאדת טוקיו ובמשחקים הפראלימפיים – המתעמלת האמנותית לינוי אשרם, מתעמל המכשירים ארטיום דולגופיאט (שניהם זכו בזהב), החותרת מורן סמואל (כסף) ולוחמת הטאקוונדו אבישג סמברג (ארד) – נבחרו להוביל קמפיין הסברה של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. לבועות נודע כי הארבעה הסכימו לקבל תמורה סמלית של כמה אלפי שקלים כל אחד. "כולם נענו בשמחה ולא התמקחו", מספרים בוועד האולימפי.
(ספי פסטרנק)

 

מורן סמואל | צילום: לילך וייס

 דסק הקולינריה של בועות מדווח כי זיו שילון ושותפו איש העסקים שמעון באבו, הבעלים של מסעדת קיוטו, פותחים יחד סניף נוסף של רשת המעדניות היפאנית Oomai, שהוקמה במהלך תקופת הקורונה. הלוקיישן: מרכז עזריאלי בת"א. ההשקעה: כ־2.5 מיליון שקלים.

 

זיו שילון ושמעון באבו

 • דסק הקהילה של בועות מספר כי ויצ"ו מקימה קרן לרווחה עבור ילדים בסיכון על שם ילדיה של לילך שם טוב – עומר, רוני ואור ז"ל – שנרצחו על ידי הגרוש שלה בשנת 2010. ויצ"ו סיכמה על שיתוף פעולה עם רולדין במסגרת זו, ותמכור שוברים לרכישת סופגניות בעלות של 10 שקלים, כאשר כל ההכנסות יוקדשו להקמת הקרן ומהוות תרומה כספית למען רווחתם של ילדים בסיכון ברחבי הארץ. "הפרויקט הזה מרגש אותי", אומרת שם טוב. "אני מאמינה במתן בסתר, אבל לפעול לזכר הילדים שלי זה נר לרגליי".

 

 

• שגריר בריטניה בישראל ניל וויגן התארח אצל בסמה הינו, אלמנת צה"ל דרוזית, שפתחה את מסעדת נור הגלילית בכפר ג'וליס בצפון. הינו סיפרה לשגריר על נישואיה למורסל ח'יר, ועל האהבה שנגדעה כשח'יר נפצע קשה מרסיס בראשו, ונותר צמח במשך 13 שנה עד שנפטר בשנת 2015. בנה נור, שלא הכיר באמת את אביו, משרת כיום בצה"ל.

 

• השף יובל בן־נריה פתח את מסעדת a המדוברת בת"א (שרונה עזריאלי), ובקבוצה שבראשותו מספרים שרשימת ההזמנות מלאה עד סוף ינואר 2022. לצד השף מוביל את הפרויקט יו"ר קבוצת טאיזו, איש העסקים אנטולי רוקסמן, מי שעומד מאחורי בן־נריה ומוביל עימו את חזון הקבוצה מתחילת הדרך. לפי הערכות, ההשקה במסעדה מתקרבת לסכום עתק של 13 מיליון שקל.

 

 

• דסק התחבורה של בועות מדווח כי יניב ריבלין, מבכירי חברת הקורקינטים השיתופיים Bird, טס כדי לקחת חלק בהנפקת החברה בבורסה בניו־יורק. חברת Bird, מחלוצות תחום הקורקינטים השיתופיים בעולם, הונפקה על פי שווי של 2.3 מיליארד דולר. אחרי ההנפקה המשיכו המנהלים להמשך החגיגות בליסבון.

 

• האמן הישראלי איתמר גלבוע הציג בוועידת האקלים הבינלאומית בגלזגו מיזם שעוסק בבזבוז מזון ובהשלכותיו. את הפרזנטציה, שכללה פסלים לבנים של אלפי מוצרי מזון מבוזבז בתוך חממה שקופה, יצר גלבוע בסיוע מותג HELLMAN'S, אחרי שמשרד הפרסום אוגילבי פנה אליו.

 

בקטנה

 

יובל וגנר, יו"ר עמותת נגישות ישראל, העניק את "אות ארגון נגיש המשודרג" למנכ"ל איילון אריק יוגב.

 

 

• משרד דניאלה רייבנבך תקשורת חוזר לטפל בתקציב יחסי הציבור והדוברות של ועידת הקניונים ורשתות המסחר 2021 IMC.

 

מינויים

 

אפרת זהר רייסמן מונתה לסמנכ"לית משאבי אנוש בחברת EX.CO.

 

משה בר־דוד מונה לתפקיד מנהל מרחב דן במאוחדת.

 

• עו"ד חיה שרמן מונתה למנהלת נכסים מניבים ושטחי המסחר של רשת פתאל בישראל. גיא אסראף מסטי מונה לתפקיד מנהל מחלקת הביטחון של הרשת.

 

מירה אלטמן מונתה לראש זרוע המימון לחדשנות של קבוצת Geomatrix.

 

אייל זיו מונה לסמנכ"ל הכספים בגולדמן השקעות.

 

• לקראת כניסת Eleven־7 לישראל מונתה נירה יעקובוב למשנה למנכ"ל.

 

ליהיא לפיד הגיעה לבית הגלגלים שבמושב אבן ספיר כדי להוביל קמפיין גיוס כספים יחד עם הבוגרים של העמותה. "זה מיזם מקסים, מרגש וטעים. הלב מתרחב, אנשים פה שמחים וזה כל כך חשוב", אמרה לפיד.

 

מנכ"ל אמריקן אקספרס עידן עלמני יפתח מחר את פסטיבל ופרסי המטבח הישראלי, שנערך בשיתוף פעולה עם אמריקן אקספרס. האירוע יחנוך את מסעדת הפופ־אפ מישלן של השף גל בן־משה, לשבוע אחד בלבד. בין המוזמנים: לני רקאנטי, גידי פדרמן, אורי יוגב, השף ישראל אהרוני והילה אלפרט. יארחו: יזמי הפסטיבל נירית וייס, דוד קישקה ויוני פיינגולד, בעלי חברת to mix, ויו"ר ועדת הפרס עמית אהרונסון.

  

האדריכל מירון לוי: "אני ממליץ על מסעדת לוקס בחיפה. מטבח ערבי עכשווי עם מגע ים־תיכוני, דוגמה לדו־קיום מושלם בנמל חיפה. ממליץ על מנת 'בלגן בשוק עכו' – סלט דגים טריים מושלם!"

פורסם לראשונה 08.11.21, 20:23

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים