מסיבה גדולה
"מותק של משפחה"
על במה אחת צבעונית ומושקעת התאגדו לחג החנוכה כל הכוכבים הגדולים שהקטנים אוהבים: מיקי, יובל המבולבל, מני ממטרה, קוגומלו וסבא נתי שמגלם נתן נתנזון (שעבור ההורים מדובר בכוכב הילדים הגדול על הבמה).
העלילה קלילה. הכוכבים הם הנכדים של סבא נתי. יובל, מיקי ומני אחים למשפחת מותק וקוגומלו בדמות הבן דוד שמגיע מברזיל עם הרבה מוטיבציה ללמד את השלושה קפוארה.
יחד הם משתובבים, שרים, רוקדים והכי חשוב “משחילים” באלגנטיות מסרים מקסימים כמו להסתפק במה שיש לנו, לדעת לוותר, ללמוד לחלוק ולהתגבר על פחדים. מקסים יותר לגלות שבשיחה עם הבן הבכור, המסרים נקלטו.
במהלך ההצגה, אותה הפיקו משגב עורי וסולן הפקות, כל אחד מהשחקנים שר את הלהיטים שלו. אלו שמתנגנים בריפיט כמעט בכל בית בישראל ואין הורה שלא מדקלם אותם מתוך שינה. כן, “מיקי מנשמיקי”, “מר עגבניה” וכמובן מצעד החיקויים של מני ממטרה שגרם לאולם לעוף באויר ולחכות במקהלה בת יענה.
הילדים בעננים, מוחאים כפיים ושרים בטירוף. עידו (5) לחש לי באוזן “אני פשוט לא מאמין שאני רואה אותם באמת”. אלא שהלהיטים שלא כמו ביוטיוב, מתבצעים על במה עם תפאורה מתחלפת ומלווים אותם עשרות רקדנים ורקדניות שהחליפו תלבושות בקצב מסחרר. גם בובות ענק בדמוי הכוכבים היו מרשימות, בעלי החיים שמזוהים עם כל אחד מהם ואורח בינלאומי- סוניק! האוירה ממש של מסיבה אחת גדולה.
אופיר בן השנתיים, שחששתי מאוד שיאבד את הסבלנות עוד בדברי התודות, ישב מהופנט במשך כל ההופעה ואחרי כל שיר שנגמר צרח מהקהל “עוד הפעם”. קצת קשה להסביר לעולל שלא מדובר ביוטיוב שאפשר להחזיר אחורה מאות פעמים.
המופע שאליו הגענו היה למעשה הפרימיירה ככה שכל כוכב ילדים הזמין את הקרובים לו. מכוכבי הישרדות (יובל) ועד משפחה ומכרים. מיקי בחרה להזמין את ילדי פעוטון “בייבי לאב” אותם היא מלווה מאז נעצרה כרמל מעודה.
רגע מקסים וספונטני נרשם כשבמהלך ההצגה קוגמולו ניסה ללמד את השלושה לעמוד על הראש והם תירצו למה הם לא יכולים כרגע. מיקי ענתה “לי יש איזה מטפלת מתעללת להכניס לבית האסורים”. וכן, היא קיבלה על זה מחיאות כפיים.
עוד נקודה חיובית לציון מגיעה לנתן נתנזון שהגיע להצגה בתפקיד הסבא, יומיים אחרי שעבר צנתור. למרות זאת “הנכדים” לא עשו לו חיים קלים.
לסיכום, היה מקסים, צבעוני ובעיקר מאוד שמח.
דבר הילדים: עידו אמר ש”היה לי הכי כיף בעולם”, אופיר: “בא לי עוד פעם”.
הציון: חמישה כוכבים

